4 άλμπουμ που δημιουργήθηκαν μέσα στην καραντίνα και πρέπει να ακούσεις
Τα άλμπουμ που δημιουργήθηκαν και κυκλοφόρησαν μέσα στην πανδημία του κορωνοϊού παρουσιάζουν διαφορετικές πτυχές των καλλιτεχνών.

Το 2020 θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας και στην ιστορία ως το έτος του κορωνοϊού και του παγκόσμιου lockdown. Οι άνθρωποι σε παγκόσμιο επίπεδο αναγκάστηκαν να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους για να προστατεύσουν τους εαυτούς τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παρόλο που όλα πάνω στη Γη είχαν σταματήσει, αρκετοί καλλιτέχνες ήταν αυτοί που βρήκαν την ευκαιρία να φτιάξουν κάτι διαφορετικό και να παρουσιάσουν στο κοινό τα τραγούδια που θα τους κρατήσουν συντροφιά για το υπόλοιπο 2020.

Τραγούδια και άλμπουμ με διαφορετικά στυλ και διαθέσεις για να περάσει το υπόλοιπο 2020 είτε χορεύοντας στο σαλόνι σου, είτε αγκαλιά με το αγαπημένο σου πλεκτό πουλόβερ!

1. Childish Gambino – 3.15.20

Ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης που έχει κερδίσει τις καρδιές των θαυμαστών και των κριτικών. Μας έχει κάνει να είμαστε πάντα έτοιμοι για μία καινούρια του δουλειά. Είτε πρόκειται για ένα καινούριο άλμπουμ ή κάποια συμμετοχή του ως ηθοποιός στη σειρά “Atlanta” ή σε κάποια ταινία. Το 2020, τουλάχιστον, πήραμε ένα ολόκληρο καινούριο άλμπουμ με μεγάλες συνεργασίες που δεν είχαμε ακούσει πριν όπως τα “Time” με την Ariana Grande και “12.38” με τον 21 Savage.

2. Charli XCX – How I’m Feeling Now 

Η μεταλλική διαφορετική pop της Charlie XCX είναι ακριβώς αυτό που θα εκφράσει τα συναισθήματά σου εν μέσω του γενικευμένου lockdown και της πανδημίας του κορωνοϊού. Το άλμπουμ ανακοινώθηκε μέσα από μία κλήση στο Zoom με τους θαυμαστές της τραγουδίστριας και κυκλοφόρησε σε, μόλις, έξι εβδομάδες.

 

 

 

 

 

3. Drake – Dark Lane Demo Tapes 

Το διάστημα ανάμεσα στις νέες κυκλοφορίες άλμπουμ του Drake περνάει σαν νερό. Μετά την επιτυχία που είχε σημειώσει το τραγούδι “Tootsie Slide”, κανείς δεν ήξερε τι άλλο μπορεί να έχει ετοιμάσει ο γνωστός ράπερ. Όμως, με μία ανακοίνωσή του λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ, ο Drake έριξε το διαδίκτυο και την 1η Μαΐου όλοι ακούγαμε ακατάπαυστα τη νέα του δουλειά.

4. Taylor Swift – folklore

Αυτό που δεν περίμενε κανείς είναι να κυκλοφορήσει η Taylor Swift ένα άλμπουμ χωρίς να κάνει ένα μεγάλο κύκλο προώθησης του και με μερικά singles να οδηγούν σε αυτό. Παρόλα αυτά, η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία του 8ου κατά σειρά άλμπουμ της λίγες ώρες πριν την κυκλοφορία του. Το folklore αποτελεί μία από τις καλύτερες δουλειές της και βρίσκεται για πέντε συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή των charts. Ένα σύνολο δουλειάς που δείχνει το ταλέντο της με τους στίχους και την βάζει να κολυμπήσει σε νέα μουσικά νερά. Περιμένουμε να δούμε που θα πάει μετά από το folklore.

Δείτε ακόμα: Αυτό το τραγούδι κατέρριψε το ρεκόρ με τα περισσότερα views σε ένα 24ωρο στο YouTube

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;