Αυτό το τραγούδι κατέρριψε το ρεκόρ με τα περισσότερα views σε ένα 24ωρο στο YouTube
Το νέο τραγούδι αυτού του συγκροτήματος κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ με τα περισσότερα views σε ένα 24ωρο στο YouTube.

Αρκετές φορές έχουμε κάνει λόγο για την συνεχόμενα αυξανόμενη δημοτικότητα της K-pop (Κορεάτικης pop). Τα συγκροτήματα της μουσικής αυτής σκηνής έχουν αποκτήσει ένα μεγάλο παγκόσμιο κοινό και σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Κάτι τέτοιο κατάφεραν και οι BTS με το νέο τους αγγλόφωνο τραγούδι “Dynamite”.

Το γνωστό συγκρότημα από την Νότια Κορέα έχει καταφέρει να κερδίσει θαυμαστές σε όλο τον κόσμο και να γίνει ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Η ανακοίνωση του δεύτερου τραγουδιού τους στα αγγλικά προκάλεσε φρενίτιδα και φαίνεται ότι θα καταφέρει να φτάσει το γνωστό συγκρότημα σε νέα ύψη δημοτικότητας.

Για αρχή, οι BTS κατάφεραν με το νέο τους τραγούδι να σπάσουν το ρεκόρ των views στο YouTube για το πρώτο 24ωρο από την πρεμιέρα του βίντεο κλιπ. Το τραγούδι έφτασε κοντά στα 100 εκ. views σε μόλις 24 ώρες και ξεπέρασαν, έτσι, τις Blackpink (ένα girl group από τη Νότια Κορέα) που κατείχαν το ρεκόρ αυτό από την κυκλοφορία του τραγουδιού του “How You Like That” στις 26 Ιουνίου 2020.

Οι BTS κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν 98.3 views σε μόλις ένα 24ωρο. Το νέο τραγούδι του συγκροτήματος και το βίντεο κλιπ έφτασε στο νούμερο 1 των trends στο YouTube, ενώ στην πρεμιέρα του νέου βίντεο κλιπ το είδαν ταυτόχρονα 3 εκατομμύρια θεατές.

Από ότι φαίνεται η K-pop έχει καταφέρει να κατακτήσει ένα φανατικό κοινό που την ακολουθεί και καταφέρνει να την κάνει ακόμα πιο δημοφιλή όσο περνάει ο καιρός. Μένει να δούμε, τώρα, τι θα καταφέρει να κάνει το νέο τραγούδι “Ice Cream” που αποτελεί συνεργασία της Selena Gomez με τις Blackpink. Αν έχει βίντεο κλιπ το τραγούδι, θα καταφέρει να σπάσει το ρεκόρ που έκαναν οι BTS με το “Dynamite”;

Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα!

Δες ακόμα: Οι Blackpink θα συνεργαστούν με τη Selena Gomez και οι fans έχουν ενθουσιαστεί

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;