Netflix: 5 ταινίες γεμάτες χορό και μουσική για απόψε
Μερικές προτάσεις στο Netflix για να ανέβει η διάθεσή σου και να χαλαρώσεις...

Δούλευες όλη μέρα, διάβαζες για την εξεταστική ή έδινες κάποιο πολύ δύσκολο μάθημα και το μόνο που θέλεις να κάνεις απόψε το βράδυ είναι να αράξεις και να απολαύσεις μια ταινία που θα σε χαλαρώσει και θα σε ετοιμάσει για το κρεβάτι; Απολύτως κατανοητό, καθώς δεν απαιτούν όλες οι ώρες και οι ημέρες ταινίες περίπλοκες και υψηλών προδιαγραφών.

Αν, μάλιστα, ψάχνεις κάποια ταινία, για να ευθυμήσεις και λίγο, τότε μία ταινία με μουσική και χορό, την οποία μπορείς να συνοδεύσεις με ένα ποτήρι κρασί (ή χαμομήλι, αν δεν είσαι του αλκοόλ), είναι ιδανική. Και εμείς σού έχουμε τη λύση!

1. Grease

Υπόθεση: Ο Ντάνι, ένας από τους πιο δημοφιλείς μαθητές του λυκείου Ράιντελ Χάι στη δεκαετία του ’50, δεν θέλει να ομολογήσει ότι είχε καλοκαιρινό ερωτικό ειδύλλιο με μια νεοφερμένη συμμαθήτριά του.

2.Burlesque

Υπόθεση: Μια νεαρή κοπέλα γίνεται από σερβιτόρα χορεύτρια και μετά τραγουδίστρια στο κλαμπ «Burlesque», το οποίο όμως αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

3. Φύλαξε τον τελευταίο χορό

Υπόθεση:  Η Σάρα, μια κοπέλα της λευκής μεσοαστικής τάξης του Σικάγο, που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια του κλασικού μπαλέτου, ερωτεύεται ένα νεαρό μαύρο που ζει στους ρυθμούς του hip-hop. Ο κοινωνικός περίγυρος του τελευταίου, ωστόσο, δεν βλέπει με καλό μάτι αυτό τον «παράταιρο» φυλετικά δεσμό.

4. Παρ’ το από την Αρχή

Υπόθεση:  Η τυχαία συνάντηση ενός ξεπεσμένου, πρώην πρωτοποριακού μουσικού παραγωγού και μιας νεαρής Βρετανής τραγουδοποιού που έχει ξεμείνει στο Μανχάταν εξελίσσεται σε μια πολλά υποσχόμενη, αντισυμβατική συνεργασία.

Αν θέλεις να της δεις, σού συνιστούμε να βιαστείς, καθώς η ταινία αποσύρεται από την πλατφόρμα στις 28 Φεβρουαρίου.

5. Dirty Dancing

Υπόθεση:  Το καλοκαίρι του 1963, η 17χρονη Baby Houseman (Jennifer Grey), ξεκινά μαζί με τους γονείς της, τον Dr. Jake (Jerry Orbach) και την Marjorie Houseman (Kelly Bishop), και την μεγαλύτερη αδερφή της Lisa, να πάνε για διακοπές της σε ένα θέρετρο στο Catskill Mountains, του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι ο Max (Jack Weston), ένας φίλος του πατέρα της. Η Baby, άκρως πολιτικοποιημένη και συνειδητοποιημένη για τη ζωή έχει σκοπό κάποια μέρα να αλλάξει το κόσμο. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι ένας απλός χορευτής, ο Johnny Castle (Patrick Swayze), θα άλλαζε για πάντα τον δικό της εσωτερικό κόσμο. Καλοκαιρινό φλερτ, στιγμιαίο πάθος ή μια πραγματικός έρωτας; Κάποιοι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν τα πάντα για αυτούς που αγαπάνε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;