YouTube: Τα βίντεο κλιπ που έχουν συγκεντρώσει τις περισσότερες προβολές μέσα σε ένα 24ωρο
Η λίστα με τα βίντεο κλιπ που έχουν καταφέρει να κάνουν τα περισσότερα views στο YouTube σε μόλις ένα 24ωρο.

Το YouTube έχει μετατραπεί σε ένα πολύ δυνατό εργαλείο για του καλλιτέχνες. Μέσα από την πλατφόρμα αυτή μπορούμε να καταλάβουμε τις τάσεις στη μουσική βιομηχανία, αλλά και να δούμε ποιοι είναι οι καλλιτέχνες που έχουν την μεγαλύτερη επιρροή. Και πώς το καταλαβαίνεις αυτό; Μα, φυσικά, από τις προβολές των μουσικών βίντεο κλιπ.

Οι μετρήσεις στα μουσικά βίντεο κλιπ έχουν δείξει μία τάση για διεθνοποίηση της μουσικής βιομηχανίας. Πολλοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα από τη Νότιο Κορέα πρωταγωνιστούν στις λίστες με τις περισσότερες προβολές μέσα σε ένα 24ωρο, ενώ αν πάμε στις λίστες με τις περισσότερες προβολές γενικά θα βρούμε πολλούς καλλιτέχνες από τη Νότιο Αμερική.

Το διαδίκτυο και ιδιαίτερα το YouTube έχει φέρει το κοινό σε επαφή με τραγούδια και μουσικές από διαφορετικές γωνιές του πλανήτη και φαίνεται ότι, πλέον, η επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο δεν περνάει μόνο από την Αμερική. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι το YouTube ευθύνεται και πολλά μουσικά trends όπως η K-pop (Κορεάτικη ποπ) και η αγκαλιά της λάτιν μουσικής από πολλοί περισσότερους ανθρώπους.

Εμείς κάτσαμε και ψάξαμε και βρήκαμε τη λίστα με τα 10 βίντεο κλιπ που έχουν κατορθώσει να κάνουν τις περισσότερες προβολές σε ένα και μόνο 24ωρο. Δεν μπορείς να φανταστείς ποιος βρίσκεται στην κορυφή.

Στη λίστα αυτή συναντάμε ονόματα όπως η Taylor Swift και η Ariana Grande. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, όμως, είναι η παρουσία συγκροτημάτων από τη Νότιο Κορέα. Μάλιστα, στις 10 πρώτες θέσεις βλέπουμε συγκεκριμένα τους BTS, τις Blackpink και τις TWICE.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα αυτή, οι BTS έχουν κατακτήσει 4 θέσεις, η Taylor Swift δύο θέσεις και οι Blackpink άλλες δύο θέσεις.

Η λίστα με τα μουσικά βίντεο κλιπ που έχουν καταφέρει να κάνουν τα περισσότερα views στο YouTube σε ένα 24ωρο

Δες και ένα σχετικό βίντεο για τα βίντεο κλιπ που έχουν καταφέρει να κάνουν τις περισσότερες προβολές στο YouTube σε ένα 24ωρο.

Δες ακόμα: 4 χρήσιμα apps για εσένα που λατρεύεις τη μουσική

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;