Ποιες είναι οι Blackpink που συνεργάστηκαν με την Lady Gaga;
Το τραγούδι "Sour Candy" έχει γίνει το απόλυτο viral hit. Ποιες είναι, όμως, οι Blackpink;

Κάπου το μεσημεράκι της Πέμπτης μπήκαμε στο YouTube και είδαμε ότι η Lady Gaga κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι από το πολυαναμενόμενο νέο της άλμπουμ “Chromatica”. Το οποίο, μάλιστα, θα κυκλοφορούσε μόλις μία μέρα μετά. Το τραγούδι είχε τον τίτλο “Sour Candy” και αποτελεί μία συνεργασία με τις Blackpink. Οι φανς τις Κορεάτικης pop (K-pop) ξετρελάθηκαν με αυτή τη συνεργασία. Όμως, αρκετοί δε γνωρίζουν ποιες είναι οι Blackpink και εμείς είπαμε να το διορθώσουμε αυτό!

Οι Blackpink αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα girl groups που έχουν βγει από την Νότια Κορέα και την pop μουσική σκηνή της χώρας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τη YG Entertainment και αποτελείται από τις Jennie, Jisoo, Rose και Lisa.

Το girl group έκανε το μεγάλο του ντεμπούτο το 2016 με το τραγούδι “Whistle”, που αποτέλεσε και το πρώτο τους Νο1 στα τσαρτς της Νοτίου Κορέας. Ακολούθησε η επιτυχία τους “Boombayah” που τις έκανε να φτάσουν στην κορυφή του Billboard World Digital Songs. Η πορεία τους από εκεί και μετά είναι ανοδική. Με μεγάλες επιτυχίες σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως το “Ddu-Du Ddu-Du”, αλλά και σημαντικές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η συνεργασία με την Dua Lipa “Kiss and Make Up”.

Μπορεί οι Blackpink να έχουν κυκλοφορήσει μόλις 13 κομμάτια από το πρώτο τους ντεμπούτο, ωστόσο, αυτό φαίνεται ότι θα αλλάξει φέτος. Η πρώτη γεύση ήταν η συνεργασία με την Lady Gaga, “Sour Candy”. Το τραγούδι έφτασε σε μόλις λίγες ώρες στο νούμερο 1 στα Itunes σε 68 χώρες και βρέθηκε στην κορυφή των trends στο Twitter. Στη χώρα μας, από τη στιγμή της κυκλοφορίας του, παραμένει ανάμεσα στις τάσεις του YouTube.

Η επιτυχία του ήταν αναμενόμενη για όλους όσους γνωρίζουν πόσο αφοσιωμένοι είναι οι θαυμαστές των συγκροτημάτων της K-pop. Και περιμένουμε με κομμένη την ανάσα για ένα μουσικό βίντεο κλιπ ή και νέα τραγούδια από το συγκρότημα από τη Νότιο Κορέα. Μέχρι τότε, όμως, ας τις γνωρίσουμε λίγο καλύτερα.

Jisoo

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Guess what my title idea was ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JISOO (@sooyaaa__) στις

Το πλήρες όνομα της είναι Kim Jisoo και είναι 24 ετών. Αποτελεί, μάλιστα, το μεγαλύτερο σε ηλικία μέλος των Blackpink.

Πέρα από τραγουδίστρια, η Jisoo είναι και ηθοποιός και μοντέλο. Έχει συμμετάσχει σε αρκετά μουσικά βίντεο κλιπ πριν γίνει ευρέως γνωστή μέσα από το συγκρότημα αυτό.

Ενώ, δεν μπορεί να μιλήσει καλά αγγλικά, η Jisoo γνωρίζει Ιαπωνικά, Κορεάτικα και Κινέζικα.

Jennie

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you so so much to all our Blinks. Our Japan tour was filled with you guys’ amazing energy and love!! I enjoyed every moment and you all inspired me and touched me deeply. Oh and the cute pink balloon room was just a cherry on top? I love you guys!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J (@jennierubyjane) στις

Το πλήρες όνομα της είναι Kim Jennie και είναι 23 ετών. Αποτελεί τη ράπερ του συγκροτήματος. Μάλιστα, παρόλο που όλα τα μέλη του συγκροτήματος θεωρούνται fashion icons, η Jennie έχει καταφέρει να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο της Κορεάτικης Vogue.

Η Jennie έχει ζήσει για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής της στη Νέα Ζηλανδία, προτού επιστρέψει στη Νότια Κορέα το 2010. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Κορεάτικα και Ιαπωνικά.

Είναι το μόνο μέλος των Blackpink που έχει κυκλοφορήσει το δικό της σόλο τραγούδι με τίτλο “SOLO”.

Rose

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@sssssunjae

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ROSÉ (@roses_are_rosie) στις

Η Rose αποτελεί την κεντρική τραγουδίστρια του συγκροτήματος και είναι 22 ετών. Το πλήρες όνομά της είναι Park Chaeyoung.

Η Rose γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία, ενώ μεγάλωσε στην Αυστραλία. Εκεί ήταν και η πρώτη φορά που συμμετείχε σε διαγωνισμό ταλέντων της YG Entertainmetn, όπου κέρδισε την πρώτη θέση στην κατάταξη.

Της αρέσει η τέχνη της φωτογραφίας, ενώ οι φανς της λατρεύουν τα covers γνωστών τραγουδιών που μοιράζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Lisa

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? @sooyaaa__

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LISA (@lalalalisa_m) στις

Το κανονικό όνομά της είναι Lalisa/Pranpriya Manoban. Είναι 22 ετών και αποτελεί το μικρότερο σε ηλικία μέλος του συγκροτήματος. Αποτελεί τη βασική χορεύτρια του γκρουπ αφού από μικρή ηλικία ήταν μέλος μία χορευτικής ομάδας.

Η τραγουδίστρια μεγάλωσε στην Ταϊλάνδη. Εκεί έλαβε μέρος στις οντισιόν για την YG Entertainment. Η Lisa μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ιαπωνικά, ενώ γνωρίζει και κάποια βασικά Κινέζικα.

Η Lisa είναι εξίσου καλή και στα φωνητικά και στη ραπ. Ωστόσο, οι χορευτικές κινήσεις της αποτελούν ένα από τα πιο viral κομμάτια των Blackpink.

Δες ακόμα: KPop: 6 συγκροτήματα για να την μάθεις κι εσύ που δεν έχεις ιδέα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 21 
 5 
 2 
 1 
 1