MasterChef 5 - Ιωάννης: Η σχέση του με το Διονύση, η σύντροφός του και οι φήμες για το ειδύλλιο με τη Μαρία
MasterChef 5: Όσα αποκάλυψε ο Ιωάννης μετά την αποχώρησή του.

Το επεισόδιο του MasterChef 5που προβλήθηκε χθες Πέμπτη 20 Μαΐου ήταν αρκετά καθοριστικό, αφού μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του Τζιοβάνι την Τετάρτη, ο οποίος ήταν ένα από τα μεγάλα  φαβορί, ξεκίνησαν οι ημιτελικοί. Έτσι, χθες Πέμπτη (20/5) παρακολουθήσαμε τον Α’ Ημιτελικό, όπου ο παίκτης που δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει “μία ανάσα” πριν την τελική πεντάδα ήταν ο Ιωάννης Αυλωνίτης.

Έτσι, μετά την αποχώρησή του ο Ιωάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με το Διονύση και τη Μαρίνα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σύντροφό του, ενώ σχολίασε και τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με τη Μαρία Λαζαρίδουη οποία αποχώρησε πιο νωρίς από το διαγωνισμό

Όσον αφορά τη σχέση του με το Διονύση, ο Ιωάννης δήλωσε:

“Εγώ με τον Διονύση έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ό,τι έλεγα πίσω του, τα έλεγα και μπροστά του. Δεν διαλύθηκε η σχέση μας, απλά στη χθεσινή μέρα είχα ένα πολύ έντονο προαίσθημα από το πρωί ότι κάτι θα στραβώσει, κάτι δεν θα μου πάει καλά. Ήθελα να μαγειρέψω ατομικά. Να μην έχω κανέναν δίπλα μου. Με τον Διονύση είχαμε αυτή τη σχέση, γιατί τα λέγαμε όλα μπροστά. Δεν του ρίχνω ευθύνες για την αποχώρησή μου”.

Επιπλέον, ο Ιωάννης μίλησε για τη Μαρίνα, με την οποία δεν είχαν καλές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι, κάτι που ήταν εμφανές από τα σχόλιά του στις κάμερες του MasterChef.

“Υπάρχουν άνθρωποι που αλλάζουν on camera, όπως η Μαρίνα. Με τη Μαρίνα είχαμε πολύ καλή σχέση στην αρχή. Δεν έχω πει ποτέ κακό μαγειρικό λόγο. Το μόνο παράπονο που έχω είναι ότι στις αρχές είχε πει κάποια πράγματα που δεν τα πήρε ποτέ πίσω.  Δεν ζήτησε ποτέ ένα συγγνώμη μπροστά μου. Μιλήσαμε για αυτά. Ξεκίνησε την ίντριγκα για μένα και τη Μαρία και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο ξεκίνησε όλο αυτό. Εγώ αυτό δεν συγχώρησα ποτέ στη Μαρίνα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lets_cook® (@ioannis_avlonitis)

Έπειτα, ο πρώην παίκτης του MasterChef 5 αναφέρθηκε στη Μαρία και στο φημολογούμενο ερωτικό ειδύλλιό τους ως εξής:

“Δεν κρύβω πως είχα αδυναμία στη Μαρία. Είναι από τα άτομα που είχαμε τις καλύτερες σχέσεις στο σπίτι από τον πρώτο καιρό. Έχουμε πάρα πολλά κοινά. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που όταν τη ρώταγα κάτι θα μου έλεγε αυτό που δεν ήθελα να ακούσω”.

Τέλος, ο Ιωάννης αποκάλυψε στο πλατό της εκπομπής περισσότερες πληροφορίες για τη σύντροφό του, αλλά και για την αντίδρασή της όταν άκουσε για το φημολουογύμενο ειδύλλιό του με τη Μαρία.

“Είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ καιρό στη ζωή μου. Υπάρχει κατά καιρούς, αλλά για πολλούς λόγους την κρατάω στην αφάνεια. Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια με έχει στηρίξει πάρα πολύ. Πιο πολύ από τον καθένα. Απλά εγώ κάνω ώρες-ώρες του κεφαλιού μου και πολλές φορές δεν ακούω και κανέναν. Πληγώθηκε βλέποντας κάποια πράγματα στο MasterChef. Εγώ σαν Γιάννης τα καταλαβαίνω, γιατί τα έχω ζήσει. Ένας άνθρωπος που τα βλέπει από έξω δεν καταλαβαίνει και περιμένει κάποιες εξηγήσεις. Εφόσον δόθηκαν αυτές οι εξηγήσεις, είναι όλα καλά”, είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.

MasterChef 5: Το top 5 του διαγωνισμού

Μετά την αποχώρηση του Ιωάννη διαμορφώθηκε το τελικό top 5 του διαγωνισμού, που πάει ολοταχώς τα το Β’ Ημιτελικό.

Το top 5 του MasterChef 5 αποτελείται από τους εξής παίκτες και παίκτριες:

  • Διονύσης
  • Αλέξανδρος
  • Μαργαρίτα
  • Μαρίνα
  • Παύλος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
FT
0 - 1
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
81 - 70
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;