MasterChef 5 - Τζιοβάνι: Η αποχώρηση από το διαγωνισμό, η σύζυγός του και οι προβλέψεις για τον τελικό
MasterChef 5: Όσα είπε ο Τζιοβάνι μετά την απρόσμενη αποχώρησή του από το διαγωνισμό.

Το επεισόδιο του MasterChef 5 που προβλήθηκε χθες, Τετάρτη 19 Μαΐου, επιφύλασσε στο κοινό μία τεράστια έκπληξη, καθώς ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί, ο Τζιοβάνι Σκαράτζι, αποχώρησε από το διαγωνισμό μαγειρικής “τερματίζοντας” 7ος.

Έτσι, σήμερα Πέμπτη (20/5) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου”, όπου ο Ο Ιταλός μάγειρας μίλησε για την πορεία του στον διαγωνισμό μαγειρικής, για την αποχώρησή του, ενώ έκανε και τις δικές του προβλέψεις για τον τελικό. Μαζί του στο πλατό ήταν και η σύζυγός του, Βίκυ.

Αναφορικά με τον τρόπο που έγινε η αίτηση για συμμετοχή στο MasterChef 5, η σύζυγός του αποκάλυψε ότι η ίδια και ο κουμπάρος τους πήραν την πρωτοβουλία να δηλώσουν συμμετοχή για το Τζιοβάνι.

«Δεν προτάθηκε από τον Τζιοβάνι το MasterChef. Ο Τζιοβάνι έλειπε από το σπίτι και εγώ με τον κουμπάρο μας το είχαμε συζητήσει ένα βράδυ και βλέπουμε ότι ανοίγουν οι αιτήσεις και είπαμε να κάνουμε. Το ξεκινήσαμε για πλάκα και δεν του αφήσαμε περιθώρια γιατί του ήρθε το email», είπε η Βίκυ με τον Τζιοβάνι να δηλώνει πως στην αρχή δεν ήθελε να πάρει μέρος.

Έπειτα, μιλώντας για την ημέρα της αποχώρησής του ο Τζιοβάνι είπε:

“Όταν έφυγα, ήταν πολύ αργά το βράδυ και δε μπορούσα να γυρίσω σπίτι. Πήγα σε ένα ξενοδοχείο και της έστειλα ένα μήνυμα. Δεν είχα και τα κλειδιά του σπιτιού. Όταν είδα την κόρη μου, δεν μπορούσαμε να χωριστούμε. Με έπιασαν τα κλάματα. Δε με έπιασαν ποτέ μέσα στο παιχνίδι, αλλά στο σπίτι. Όταν έφτασα στο σπίτι είδα τη Βίκυ, τη Φαίδρα και την πεθερά μου. Η Φαίδρα δε μπορούσε να μιλήσει. Ούτε εγώ. Εγώ στη Φαίδρα μιλάω Ιταλικά και η Βίκυ ελληνικά”.

Τέλος, ο Τζιοβάνι δήλωσε ότι πιστεύει πως στον τελικό θα είναι η Μαργαρίτα και ο Αλέξανδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1