MasterChef 5 - Παναγιώτης Τζαμαλής:
MasterChef 5: Όσα αποκάλυψε ο Παναγιώτης Τζαμαλής μετά την αποχώρησή του από το διαγωνισμό.

Σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου, ο Παναγιώτης Τζαμαλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου”, αφού ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, και μίλησε για όλους και για όλα.

Αναφορικά με τον Παύλο, ο Παναγιώτης Τζαμαλής που είχε πολύ φιλικές σχέσεις μαζί του κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, είπε:

“Δεν ειρωνεύτηκα τον Παύλο. Ήμουν ο μόνος που το έλεγα ότι είναι επαγγελματίας και μας δουλεύει. Όταν βγήκα από το παιχνίδι έμαθα ότι ο πατέρας του Παύλου είναι σεφ παλιάς κοπής, έχει όνομα και τον γνωρίζει όλη η Ελλάδα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την μαγειρική τον ξέρουν. Όταν παίρνεις ένα παιδάκι σαν τον Παύλο 8 ετών μαζί σου και τον κουβαλάς παντού μαζί για να μαγειρέψετε, είναι λογικό αυτός ο άνθρωπος να είναι πιο επαγγελματίας από όλους εκεί μέσα. Απλά δεν είχε πτυχίο μαγειρικής… Ο Παύλος ξέρει πολλά πράγματα, επειδή βοηθούσε τον πατέρα του από μικρός.”

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε όσο καιρό βρισκόταν στο MasterChef.

«Πήρα 10 κιλά όταν έκλεισαν τα εστιατόρια, πήρα άλλα 10 όταν μπήκα στο σπίτι. Τώρα δουλεύω και χάνω. Η μαγειρική ήταν πότε 30 λεπτά, πότε 45. Έπρεπε να περιμένουμε καμιά ομαδική για να μαγειρέψουμε 2 ώρες. Η περισσότερη ώρα ήταν αναμονή, φαΐ, σοκολάτες», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.

Τέλος, όσον αφορά την αποχώρησή του “μία ανάσα” πριν τους 8, ο Παναγιώτης Τζαμαλής είπε:

“Δεν μου αρέσει που έφυγα στους 8. Αν βάλεις δίπλα τις δουλειές που έχω κάνει, τις ώρες που έχω δουλέψει, είναι η μέρα με τη νύχτα. Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω. Περίμενα την 8άδα, γιατί κάποια πράγματα ήθελα να τα δείξω πιο μετά. Όταν φεύγεις πριν την ώρα σου, είναι στενάχωρο.

Είχα πει ότι είμαι επαγγελματίες. Είχα πει ότι δούλευα τα τελευταία 7 χρόνια. Αυτό το “εγώ” δεν μου αρέσει. Δεν πήγα εκεί πέρα για να προσπαθήσω να παίξω με την ψυχολογία των παικτών και να πω ότι είμαι καλός…. Μπήκα στο MasterChef καθαρά λόγω Covid.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;