MasterChef 5: Η ομάδα που νίκησε τη δοκιμασία - Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία
MasterChef 5: Όσα έγινα στο χθεσινό επεισόδιο - Τι θα δούμε απόψε

Στο επεισόδιο του MasterChef 5 που προβλήθηκε χθες, Δευτέρα 10 Μαΐου, μάθαμε την ομάδα, η οποία κέρδισε την ομαδική δοκιμασία. Η ομάδα που κέρδισε τη δοκιμασία ήταν η κόκκινη, που αποτελούνταν από τη Μαργαρίτα, το Τζιοβάνι και τον Αλέξανδρο Συνοδινό, ο οποίος ήταν και ο αρχηγός. Έτσι, οι 3 παίκτες απόλαυσαν την τελευταία έξοδο – έπαθλο για το φετινό MasterChef με το Γιάννη Αποστολάκη.

Οι παίκτες και οι παίκτριες της κίτρινης και της μπλε ομάδας που έμειναν πίσω, διαγωνίστηκαν για την ασυλία. Πιο συγκεκριμένα, επρόκειτο για μία δοκιμασία γευσιγνωσίας, από την οποία αναδείχθηκε νικητής ο Ιωάννης. Έτσι, ο Ιωάννης μαζί με τους παίκτες και την παίκτρια της κόκκινης ομάδας έχει εξασφαλίσει τη θέση του στους top 8 του MasterChef 5.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

MasterChef 5: Τι θα δούμε σήμερα (11/5);

Στο επεισόδιο του MasterChef 5 που θα προβληθεί σήμερα, Τρίτη (11/5), οι 5 παίκτες που της κίτρινης και της μπλε ομάδας θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία, προκειμένου να διεκδικήσουν ασυλία και να εξασφαλίσουν τη θέση τους στον εξώστη και τους 8. Για να εξασφαλίσουν την ασυλία όμως, θα πρέπει να φτιάξουν τάκος. Από τους 5 μόνο 1 παίκτης ή παίκτρια θα βρεθεί απευθείας στους 8. Οι υπόλοιποι θα βρεθούν αντιμέτωποι σε δοκιμασία αποχώρησης. Πιο συγκεκριμένα, θα πρέπει να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο του καλεσμένου chef, Βασίλη Μουρατίδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;