Μαρία Λαζαρίδου: Τι απαντάει για το φημολογούμενο ειδύλλιό της με τον Ιωάννη στο MasterChef 5;
Όσα είπε η Μαρία Λαζαρίδου μετά την αποχώρησή της από το MasterChef 5.

Στο επεισόδιο του MasterChef 5 που προβλήθηκε την Τρίτη (20/4) η παίκτρια που έφυγε οριστικά από το διαγωνισμό μαγειρικής ήταν η Μαρία Λαζαρίδου. Έτσι, η Μαρία Λαζαρίδου βρέθηκε στην εκπομπή “Η Φωλιά των Κου Κου” προκειμένου να σχολιάσει την αποχώρησή της, αλλά και το φημολογούμενο ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ της ίδιας και του Ιωάννη.

Απαντώντας, λοιπόν, η Μαρία Λαζαρίδου στην ερώτηση για τη σχέση που ανέπτυξε με τον Ιωάννη στο MasterChef 5 είπε τα εξής:

“Ο Ιωάννης ξέρει πάρα πολύ καλά τι σχέση έχουμε. Η σχέση μας είναι φιλική. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Σίγουρα είναι ένας άνθρωπος που θα κρατήσουμε επαφές μετά το τέλος του παιχνιδιού. Είμαστε πάρα πολύ αντίθετοι χαρακτήρες, αλλά εγώ τον αποδέχομαι και με αποδέχεται και αυτός. Με φλέρταρε, αλλά ήταν ο τρόπος προσέγγισης. Όχι με λόγια. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι πως αυτό δημιουργήθηκε από ψέματα. Αν ήταν αλήθεια, εγώ δε θα είχα πρόβλημα να το πω”.

Ακόμη, η Μαρία αναφέρθηκε στη Μαρίνα, η οποία φαίνεται πως ήταν η παίκτρια που “πυροδότησε” τις ψεύτικες φήμες για το ειδύλλιό της με τον Ιωάννη.

“Η σχέση μου με τη Μαρίνα ήταν ουδέτερη, δεν είχα κάποιο προσωπικό πρόβλημα, ούτε αντιπάθεια υπάρχει από τη δικιά μου πλευρά. Όταν βγήκα έξω και είδα όλα αυτά που έχει πει για μένα, απόρησα, που τα σκέφτεται και για ποιο λόγο να κάτσει να πει αυτά τα πράγματα. Δεν με ενοχλεί καθόλου η άποψή της. Με ενοχλούν τα ψέματα. Γιατί να λες ψέματα;”, είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του MasterChef 5.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;