MasterChef 5: Οι επιστροφές συνεχίζονται - Ο παίκτης που αποχωρεί οριστικά
Μία μονομαχία για 6 παρακολουθήσαμε στο MasterChef 5 με έναν παίκτη να αποχωρεί οριστικά.

Οι τελευταίες μονομαχίες για τις επιστροφές στο MasterChef 5 ξεκίνησαν και οι ανατροπές ήταν πολλές. Μάλιστα, οι κριτές βαθμολόγησαν την μία από τις προσπάθειες.

Ο Αλέξανδρος Συνοδινός, η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Νίκος Σκορδάκης, ο Αντώνης Μητρόπουλος, ο Στέφανος Χίλας και η Μαρία Λαζαρίδου ήταν έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους για να ετοιμάσουν τρία πιάτα αντιγραφής από τους Λάμπρο Βακιάρο, Μάνο Σαρρή και Σταύρο Βαρθαλίτη, Πρώτα, όμως, έπρεπε να χωριστούν σε ζευγάρια για τρεις μαγειρικές δοκιμασίες που θα καθορίσουν τη συνέχεια του διαγωνισμούς μαγειρικής.

Αλέξανδρος – Κωνσταντίνα, Νίκος – Αντώνης και Μαρία – Στέφανος είναι τα ζευγάρια που προέκυψαν και που θα μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef για να μαγειρέψουν. Ο Αλέξανδρος Συνοδινός επέλεξε για αντίπαλο την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου και ο Νίκος Σκορδάκης τον Αντώνη Μητρόπουλο.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής παρακολουθήσαμε την μονομαχία του Στέφανου και της Μαρίας για το ποιος από τους δύο παίκτες θα επιστρέψει στον διαγωνισμό μαγειρικής. Και οι δύο προσπάθειες των φιλόδοξων σεφ είχαν δυνατά σημεία, αλλά και μικρές αστοχίες. Τελικά, στο MasterChef 5 συνεχίζει η Μαρία, ενώ, αποχωρεί ο Στέφανος.

Περιμένουμε να δούμε τους δύο τελευταίους που θα επιστρέψουν στο σπίτι του MasterChef για να διεκδικήσουν τη νίκη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;