House of Fame: Ο παίκτης που αποχώρησε από τη μουσική ακαδημία - Οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Ποιος παίκτης αποχώρησε από το House of Fame; Ποιοι είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Το έβδομο live του House Of Fame ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Οι σπουδαστές της μουσικής ακαδημίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή του σόου για να κρατήσουν μία θέση στη συνέχεια του διαγωνισμού, αλλά και να συγκεντρώσουν μία καλή βαθμολογία ώστε να μην είναι ανάμεσα στους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το προηγούμενο live ήταν η Κόνη Μπιζιντή, η Αλεξάνδρα Κολαΐτη και ο Μηνάς Τσουκάνης. Οι παίκτες δεν είχαν καταφέρει να χαρίσουν και τις καλύτερες ερμηνείες στο προηγούμενο live. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφιζε κατά την διάρκεια όλης της εβδομάδας και, έτσι, μόνο δύο σπουδαστές κατάφεραν να συνεχίσουν στην μουσική ακαδημία.

Η Ελένη Φουρέιρα αρχικά ανακοίνωσε ότι η Κόνη παραμένει στο σόου. Τελικά, ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και δε θα συνεχίσει να λαμβάνει μαθήματα μουσικής στο House of Fame, είναι η Αλεξάνδρα Κολαϊτη.

Μετά την ανακοίνωση του παίκτη που αποχώρησε από τη μουσική ακαδημία, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε και τους νέους υποψήφιους προς αποχώρηση. Αυτοί είναι η Πηνελόπη, ο Μηνάς και ο Γιώργος Ντίνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Αβλέμονας Κυθήρων

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;