MasterChef 5: Η ομάδα που έχασε στη δοκιμασία - Η απόφαση παίκτριας που ξάφνιασε κριτές και παίκτες
Στο επεισόδιο του MasterChef 5 που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη πήρε μία απόφαση που κανείς δεν περίμενε.

Η ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 5 είχε έναν μεγάλο χαμένο. Η μπλε ομάδα δέχτηκε μία βαριά ήττα που έφερε τα πάνω κάτω στην ομάδα. Μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν αρνητικά σχόλια για συμπαίκτες τους, ενώ, μία παίκτρια πήρε μία απόφαση που ξάφνιασε το κοινό και τους κριτές.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής έριξε καρφιά για τον συμπαίκτη του, Στέφανο Χίλα, θεωρώντας ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για το γεγονός ότι έχασε η ομάδα τους και μην συμφωνώντας με το πως κινείται σαν μάγειρας. Αρχικά, δήλωσε ότι κοιμάται, ενώ, στην πορεία συνέχισε λέγοντας:

“Την Μαργαρίτα την πείραξε η πολλή σαμπάνια, δεν ξέρω τι είχε.

Έπρεπε να πει και όχι και ειδικά στον Στέφανο που είναι το πιτσιρίκι της ομάδας. Βλέπει μια συνταγή στο βιβλίο και νομίζει ότι βγαίνει και θέλει να πάει να την κάνει. Δεν δοκιμάζει τίποτα και τον περισσότερο χρόνο δεν ασχολείται με την μαγειρική αλλά κάνει άλλα πράγματα για να βγάλει το μεροκάματο, είναι ντελιβεράς.

Ντελίβερι δούλευε πριν τον διαγωνισμό, δεν είναι ψημένος και περπατημένος μέσα στην κουζίνα. Αυτό μόνο μειονεκτήματα φέρνει στην ομάδα.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Από την άλλη, η απόφαση της Μαργαρίτας Νικολαϊδη ξάφνιασε τους πάντες. Η παίκτρια ανακοίνωσε ότι επέλεξε να εξαιρεθεί από την δοκιμασία ασυλίας για να μην το στερήσει από τους υπόλοιπους, μιας και θέλει να βγει υποψήφια προς αποχώρηση ως αρχηγός της ομάδας. Η ίδια δήλωσε τα εξής:

“Αν γίνεται εγώ δεν θα ήθελα να συμμετέχω στη δοκιμασία της ασυλίας. Γιατί θεωρώ ότι τα παιδιά αξίζουν περισσότερο την ασυλία και αύριο θα ήθελα να ψηφιστώ έτσι κι αλλιώς, οπότε δεν έχει νόημα να το κάνω όλο αυτό. Δεν θέλω να σας προσβάλλω. Αύριο θέλω να ψηφιστώ.

Πρέπει να αναλάβω την ευθύνη μου και να μη στερήσω από κάποιο παιδί την ποδιά για αυτό θέλω να είμαι υποψήφια προς αποχώρηση.”

Οι κριτές αλλά και τα μέλη της μπλε ομάδας έμειναν άφωνη με την απόφασή της αυτή. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και κάποιοι συμπαίκτες της, της ανέφεραν ότι δεν είναι απαραίτητο κάτι τέτοιο, αφού η δοκιμασία ήταν ομαδική.

Ωστόσο, η Μαργαρίτα έμεινε πιστή στα λόγια της και, τελικά, δεν μαγείρεψε για να διεκδικήσει την ασυλία. Όπως όλα δείχνουν, αυτή θα είναι και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, καθώς ζήτησε από τους συμπαίκτες της να ψηφιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;