MasterChef 5: Ποιοι επιστρέφουν στο σπίτι - Οι παίκτες που έχουν ακόμη μία ευκαιρία
MasterChef 5: Οι επιστροφές στο διαγωνισμό συνεχίζονται.

Η φετινή σεζόν του MasterChef έχει αποδειχτεί αρκετά ανατρεπτική και δύσκολη. Μάλιστα, εκτός από τις αλλαγές που είδαμε στις audition και τον τρόπο που “παίζεται” φέτος το παιχνίδι, αυτή την εβδομάδα είδαμε και μία αλλαγή στις καθιερωμένες επιστροφές παικτών.

Έτσι, ολόκληρη η εβδομάδα είναι αφιερωμένη στις επιστροφές των παικτών. Στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/4), όλοι οι παίκτες και οι παίκτριες που διεκδικούσαν μία θέση στο MasterChef 5 μαγείρεψαν ένα πιάτο, αλλά μόνο μία προσπάθεια θα έμπαινε απευθείας στο σπίτι του MasterChef. Η παίκτρια που νίκησε ήταν η Μαργαρίτα, η οποία ήταν και η τελευταία αποχώρηση που είχε γίνει πριν τις επιστροφές.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τρίτη (13/4), όμως, μάθαμε ότι μερικοί από τους παίκτες και τις παίκτριες που βρίσκονται ήδη μέσα στο παιχνίδι θα πρέπει να υπερασπιστούν τη θέση τους στο διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, οι 6 παίκτες και παίκτριες που είχαν τα καλύτερα πιάτα τη Δευτέρα, συνεχίζουν να διεκδικούν την επιστροφή τους στο διαγωνισμό. Έτσι, την Τρίτη επέλεξαν με ποιον ή ποια από όσους/όσες έχουν απομείνει στο διαγωνισμό θα ήθελαν να κάνουν μία μαγειρική μονομαχία. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες και οι παίκτριες που θα επέλεγαν ως αντιπάλους είχαν το πλεονέκτημα της επιλογής υλικών και χρόνου.

Τα ζευγάρια για τις μαγειρικές μονομαχίες διαμορφώθηκαν ως εξής:

  1. Νίκος Σκορδάκης – Λία Μακροστέργιου
  2. Μαρίνα Ντεμολλάι – Μαρία Λαζαρίδου
  3. Αλέξανδρος Συνοδινός – Παναγιώτης Τζαμαλής
  4. Ιωάννης Αυλωνίτης – Στέφανος Χίλας
  5. Αντώνης Μητρόπουλος – Ανούς Χεριμιάν
  6. Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου – Παύλος Χάππιλος

Τα πρώτα 3 ζευγάρια διαγωνίστηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης με τη Λία, τη Μαρίνα και τον Παναγιώτη να αναδεικνύονται νικητές και νικήτριες επιστρέφοντας στο σπίτι. Τα υπόλοιπα ζευγάρια διαγωνίστηκαν στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τετάρτη (14/4).

MasterChef 5: Οι παίκτες που κέρδισαν τις μαγειρικές μονομαχίες της Τετάρτης

Έτσι, χθες, Τετάρτη (13/4), παρακολουθήσαμε τα υπόλοιπα 3 ζευγάρια με τον Ιωάννη να υπερτερεί του Στέφανου επιστρέφοντας στο σπίτι, την Ανούς να κερδίζει τον Αντώνη, αλλά και τον Παύλο να κερδίζει την Κωνσταντίνα εξασφαλίζοντας την παραμονή του στο σπίτι του MasterChef 5.

Οι παίκτες και οι παίκτριες που έχασαν στις μαγειρικές μονομαχίες θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία να διεκδικήσουν την επιστροφή ή την παραμονή τους στο MasterChef 5 στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Παρασκευή (16/4). 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι παίκτες που θα μαγειρέψουν την Παρασκευή είναι οι εξής:

  1. Νίκος Σκορδάκης
  2. Μαρία Λαζαρίδου
  3. Αλέξανδρος Συνοδινός
  4. Στέφανος Χίλας
  5. Αντώνης Μητρόπουλος
  6. Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου

Υπενθυμίζεται ότι 2 παίκτες και 1 παίκτρια δεν επιλέχθηκαν, καθώς οι 6 παίκτες και παίκτριες που θα επέλεγαν αντίπαλο ήταν λιγότεροι από τα άτομα που ήταν ήδη εντός διαγωνισμού Οι παίκτες και η παίκτρια που εξασφάλισαν την παραμονή τους στο διαγωνισμό και δε διαγωνίστηκαν ήταν ο Διονύσης, ο Τζιοβάνι και η Μαργαρίτσα.

MasterChef 5: Τι θα δούμε την Παρασκευή (16/4);

Στο επεισόδιο της Παρασκευής θα συνεχιστούν οι μαγειρικές μονομαχίες, προκειμένου να δούμε ποιοι από τους 6 θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν. Απ’ ότι βλέπουμε στο trailer κάποιοι παίκτες θα έχουν το πλεονέκτημα να επιλέξουν αντίπαλο, ενώ η δοκιμασία αφορά αντιγραφή πιάτου εντός 60 λεπτών. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο επεισόδιο, μετά το οποίο 3 παίκτες ή παίκτριες θα επιστρέψουν στο σπίτι και οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν οριστικά, θα δούμε ως guest ένα παλιό γνώριμο και πιο συγκεκριμένα το νικητή του MasterChef 4, Σταύρο Βαρθαλίτη.

Δείτε το trailer εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;