MasterChef 5: Η αποχώρηση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη έφερε έντονες αντιδράσεις στο Twitter
Ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί αποχώρησε από το MasterChef 5 και το Twitter είχε πολλά να πει.

Το βράδυ του Σαββάτου παρακολουθήσαμε ακόμα μία δοκιμασία αποχώρησης από το MasterChef 5. Οι κριτές, μαζί με τον guest κριτή, Μαρίνο Κοσμά, αξιολόγησαν τα πιάτα των παικτών και αποφάσισαν για το ποιος θα ήταν ο παίκτης που θα αποχωρούσε από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να διεκδικήσουν την παραμονή τους μέσα στο παιχνίδι. Οι τρεις υποψήφιοι ήταν η Μαργαρίτα Νικολαϊδη, η Μαρία Λαζαρίδου και ο Παναγιώτης Τζαμαλής. Οι τρεις παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, που είχε σχέση με ένα δύσκολο γλυκό. Τελικά, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η παίκτρια θεωρούνταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τη διεκδίκηση του τίτλου του επόμενου Έλληνα MasterChef, αλλά και μία από τις καλύτερες σεφ στο παιχνίδι. Μπορείς να καταλάβεις πως η αποχώρησή της δε άφησε ασυγκίνητο το Twitter.

Οι αντιδράσεις πολλών χρηστών του γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολύ γλυκές, ενώ, άλλοι εκνευρίστηκαν με την αποχώρηση αυτή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;