MasterChef 5: Οι επιστροφές συνεχίζονται - Ποιοι παίκτες διεκδικούν μία θέση στο διαγωνισμό
MasterChef 5: Οι παίκτες που διεκδικούν μία θέση στο διαγωνισμό και η επιστροφή που συζητήθηκε.

Το επεισόδιο του MasterChef 5, το οποίο προβλήθηκε χθες, Τρίτη (13/4), ήταν αρκετά ανατρεπτικό, αφού ήταν ακόμη ένα επεισόδιο επιστροφών.

Πιο συγκεκριμένα, οι 6 παίκτες που πήραν το “πράσινο φως” στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/4) κλήθηκαν να προκαλέσουν μαγειρικά όποιον παίκτη/ παίκτρια ήθελαν από αυτούς ή αυτές που βρίσκονταν ήδη μέσα στο παιχνίδι.

Έτσι, οι παίκτες που διεκδικούν την επιστροφή τους τράβηξαν ένα μαχαίρι και στη συνέχεια με σειρά προτεραιότητας από το έως το 1 έως το 6 το “κάρφωσαν” μπροστά σε ένα παίκτη ή παίκτρια που βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Το πλεονέκτημα των παικτών και των παικτριών που βρίσκονται ήδη μέσα στο σπίτι και πρέπει να υπερασπιστούν τη θέση τους ήταν η επιλογή των υλικών και του χρόνου που θα δοθεί. Ο χρόνος και τα υλικά θα ήταν ίδια τόσο για τους ίδιους όσο και για τους αντιπάλους τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 2 παίκτες δεν επιλέχθηκαν από τους 6 που διεκδικούν την επιστροφή τους, καθώς μέχρι στιγμής βρίσκονται εντός του σπιτιού 9 άτομα. Έτσι, η Μαργαρίτα, που έχοντας το καλύτερο πιάτο μπήκε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5 στο πρώτο επεισόδιο των επιστροφών, και ο Τζιοβάνι δε θα διαγωνιστούν.

MasterChef 5: Πώς διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια των μαγειρικών μονομαχιών;

Μετά τις επιλογές των παικτών και των παικτριών στο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες, Τρίτη (13/4), τα μαγειρικά ζευγάρια διαμορφώθηκαν ως εξής:

  1. Νίκος Σκορδάκης – Λία Μακροστέργιου
  2. Μαρίνα Ντεμολλάι – Μαρία Λαζαρίδου
  3. Αλέξανδρος Συνοδινός – Παναγιώτης Τζαμαλής
  4. Ιωάννης Αυλωνίτης – Στέφανος Χίλας
  5. Αντώνης Μητρόπουλος – Ανούς Χεριμιάν
  6. Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου – Παύλος Χάππιλος

MasterChef 5: Ποιοι μπαίνουν στο σπίτι

Χθες, Τρίτη (13/4), διαγωνίστηκαν τα πρώτα 3 ζευγάρια και στο σπίτι επέστρεψαν η Λία, η Μαρίνα και ο Παναγιώτης. Οι υπόλοιποι θα έχουν ακόμη μία ευκαιρία, ώστε να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την επιστροφή του στο MasterCher 5.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστροφή της Μαρίνας δεν χαροποίησε καθόλου το Twitter, όπου τα σχόλια ήταν πολλά και όχι τόσο… ευχάριστα!

MasterChef 5: Τι θα δούμε σήμερα (14/4);

Σήμερα, Τετάρτη (14/4), θα δούμε τα υπόλοιπα ζευγάρια να διαγωνίζονται, προκειμένου να διεκδικήσουν μία θέση στο MasterChef 5. Έτσι σήμερα θα ξέρουμε τους 3 παίκτες ή παίκτριες που  μπαίνουν στο διαγωνισμό, αλλά και τους παίκτες/παίκτριες που θα διαγωνιστούν με τα άτομα που ηττήθηκαν χθες, Τρίτη (13/4), προκειμένου να διεκδικήσουν για τελευταί φορά μία θέση στο MasterChef.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;