Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε στο Instagram ότι μπαίνει στη
Κι όμως! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι η νέα παίκτρια που μπαίνει στη "Φάρμα"!

Την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου τη γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocksστο οποίο αν και δεν αναδείχθηκε νικήτρια, κέντρισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το προηγούμενο διάστημα τα φώτα της δημοσιότητας είχαν στραφεί πάνω της λόγω του επικείμενου διαζυγίου της με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό πλαστικό χειρούργο, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Ωστόσο, απ’ ότι φαίνεται στο προσεχές διάστημα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα μας απασχολήσει ξανά, αλλά για άλλο λόγο. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο με Story της στο Instagram, αποκάλυψε ότι ο λόγος που απουσιάζει το τελευταίο διάστημα από τα social media έγκειται στο ότι αναμένεται να μπει στο ριάλιτι “Η Φάρμα”, το οποίο παρουσιάζει ο Σάκης Τανιμανίδης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

Στα video που ανάρτησε μέσα από το ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται σε καραντίνα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εμφανώς ενθουσιασμένη με την είσοδό της στη Φάρμα είπε μεταξύ άλλων:

“Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη “Φάρμα” και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας”.

Μάλιστα, σε ένα από τα story της δε δίστασε να ρωτήσει τους followers της τι θα ήθελαν να δουν από την ίδια στο παιχνίδι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
ΤΕΛ
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;