Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τρέιλερ από σειρές και ταινίες που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε τους επόμενους μήνες.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν γεμάτη με νέα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα το επόμενο διάστημα σε streaming πλατφόρμες, αλλά και σε PVOD επιλογές. Εμείς σου συγκεντρώσαμε τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε μέσα στην εβδομάδα και αυτά που μας έκαναν να περιμένουμε πώς και πώς την πρεμιέρα αυτών των ταινιών και σειρών.

Ας ελπίσουμε ότι μερικές από αυτές θα μπορέσουμε να τις απολαύσουμε και στα θερινά σινεμά!

Loki

Μετά τα “WandaVision” και “The Falcon and The Winter Soldier”, το MCU συνεχίζει τις τηλεοπτικές του περιπέτειες στο Disney+ με το “Loki”. Ο γνωστός και αγαπημένος αντιήρωας που τον ενσαρκώνει μοναδικά ο Tom Hiddleston θα είναι το επίκεντρο της νέας σειράς που ακολουθεί τον Loki που είδαμε να κλέβει το Tessaract στο “Avengers: Endgame”. Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουνίου.

Jupiter’s Legacy

Μετά την αγορά των δικαιωμάτων του MillarWorld (του κόσμου που έχει δημιουργήσει στα κόμικς ο Mark Millar) από το Netflix, περιμέναμε να δούμε ποιο κόμικ θα μεταφερθεί πρώτο σε σειρά ή ταινία στην streaming πλατφόρμα. Ήμασταν ιδιαίτερα χαρούμενοι όταν ανακοινώθηκε ότι η σειρά αυτή θα ήταν το Jupiter’s Legacy. Μία σειρά που ασχολείται με τα προβλήματα της οικογένειας ενός υπερήρωα και τι σημαίνει να μπορείς να βάζεις σωστές ισορροπίες και στα δύο. Το τρέιλερ μας κάνει να μην μπορούμε να περιμένουμε…

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

42°C

Μετά την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το “Έτερος Εγώ”, το Cosmote TV έρχεται με μία ακόμη ελληνική σειρά. Η νέα δραματική σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 14 Μαΐου.

Those Who Wish Me Dead

Η Angelina Jolie επιστρέφει δυναμικά μέσα στο 2021 με δύο καινούριες ταινίες. Πριν την απολαύσουμε στο “Eternals” για το MCU τον Νοέμβριο, την βλέπουμε να συνεργάζεται με τον Taylor Sheridan (Wind River, Sicario) σε ένα νεο-γουέστερν δράσης.

The Woman in The Window

Η πολύπαθη ταινία με πρωταγωνίστρια την Amy Adams και σκηνοθέτη τον Joe Wright (Atonement, The Darkest Hour) θα κάνει, επιτέλους, πρεμιέρα στο Netflix στις 14 Μαΐου.

Cruella

Η Emma Stone έρχεται αντιμέτωπη με την Emma Thompson στη νέα ταινία της Disney που ακολουθεί την πορεία της πρωταγωνίστριας μέχρι να γίνει η κακιά που γνωρίσαμε μέσα από την ταινία “101 Σκυλιά της Δαλματίας”.

Without Remorse

Στο νέο τρέιλερ της ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video, ο Michael B. Jordan γίνεται ο Τζον Κέλι. Ένας από τους πιο εμβληματικούς χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο Tom Clancy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;