10 πρωτότυπες σειρές του Netflix που δε γίνεται να μην έχεις δει
Έχουμε και λέμε!

Ο Απρίλιος είναι επιτέλους εδώ, ο καιρός είναι καλύτερος, η μέρα έχει μεγαλώσει και όλοι/όλες θέλουμε να το “ρίξουμε” έξω. Ωστόσο, λίγο η πανδημία του κορωνοϊούλίγο η καραντίνα και η μόνη μας επιλογή είναι να το “ρίξουμε” στο… Netflix!

Όπως είναι γνωστό, λοιπόν, το Netflix έχει άπειρες σειρές και ταινίες με τις σειρές να κατέχουν τα πρωτεία όσον αφορά την κριτική, αλλά και την αγάπη που τους δείχνει το κοινό παγκοσμίως. Επειδή, όμως, μπορεί να έχεις “χαθεί” λίγο με το περιεχόμενο της πλατφόρμας, καθώς ειδικά εν μέσω πανδημίας αυτή ανθεί δημιουργώντας ακόμη περισσότερο υλικό, είμαστε εδώ για να σου υπενθυμίσουμε μερικές από τις καλύτερες πρωτότυπες σειρές του Netflix (ή αλλιώς Netflix originals), που αν δεν έχεις δει πρέπει να τις οπωσδήποτε.

Και ξεκινάμε!

1. Stranger Things

Υπόθεση: Τη δεκαετία του ’80 στη μικρή πόλη Hawkins της Indiana δε συμβαίνουν ποτέ σοβαρά εγκλήματα. Μέχρι τη στιγμή που ένα μικρό αγόρι εξαφανίζεται κάτω από εξαιρετικά περίεργες συνθήκες. Η μητέρα του με τη βοήθεια των τοπικών αρχών, καθώς ψάχνουν στοιχεία για την εξαφάνιση του γιου της, έρχονται αντιμέτωποι με απόρρητα κυβερνητικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα μικρό περίεργο κορίτσι που ίσως κρατάει το κλειδί του μυστηρίου.

2. The Irregulars

Υπόθεση:  Καλώς ορίσατε στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, όπου οι Άτακτοι, μια παρέα ασυμβίβαστων που δεν χωράνε πουθενά, προσπαθούν να διαλευκάνουν μεταφυσικά εγκλήματα για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του ασύλληπτου συνεργάτη του, Σέρλοκ Χολμς.

3.The Spy

Υπόθεση: Η ιστορία βασίζεται στην πραγματική ζωή του Eli Cohen, κατασκόπου από το Ισραήλ στη Συρία κατά τη δεκαετία του 1960. Στη σειρά πρωταγωνιστεί ο Sacha Baron Cohen ως ο εν λόγω κατάσκοπος. Μία δυνατή ιστορία που ολοκληρώνεται μέσα σε 6 επεισόδια και σου κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον.

4. Ratched

Υπόθεση: Η σειρά ενσαρκώνει μία από τις πιο θρυλικές κακές ηρωίδες των 70s, της νοσοκόμας Mildred Ratched, η οποία ήταν ηρωίδα της ταινίας “Η Φωλιά των Κου Κου” που παίχτηκε το 1975. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Netflix η υπόθεση εξηγεί πως η νοσοκόμα Mildred Ratched έγινε η κακιά και dark ηρωίδα που γνωρίσαμε το 1975 με πρωταγωνιστή το Jack Nicholson.

5. When they see us

Υπόθεση: Η μίνι σειρά του Netflix ξεδιπλώνει τις συνταρακτικές πτυχές της υπόθεσης των «Πέντε του Σέντραλ Παρκ» όταν πέντε αθώοι μαύροι έφηβοι καταδικάστηκαν για τον βιασμό και την άγρια κακοποίηση μιας νεαρής λευκής γυναίκας πριν από τριάντα χρόνια.

6. Unorthodox

Υπόθεση: Με το όνειρο να ζει ανεξάρτητη, μια νεαρή γυναίκα αφήνει το υπερβολικά συντηρητικό ορθόδοξο περιβάλλον της εβραϊκής της κοινότητας στη Νέα Υόρκη, αναζητώντας μια νέα ζωή στο Βερολίνο. Αλλά πάνω που αρχίζει να βρίσκει τον δρόμο της, το παρελθόν τής χτυπά την πόρτα.

7. The Crown

Υπόθεση: Το Στέμμα επικεντρώνεται στη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ από τον γάμο της το 1947 μέχρι τη σημερινή εποχή. Στη σειρά απεικονίζονται πολλά σημαντικά γεγονότα της Βρετανικής ιστορίας όπως τα πρώτα χρόνια της βασιλείας της Βασίλισσας, τα γεγονότα με τον Ουίνστον Τσόρτσιλ και την παραίτησή του από Πρωθυπουργός, ενώ παρουσιάζονται πολλές γνωστές προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί με τη βασιλική οικογένεια όπως η Μάργκαρετ Θάτσερ και φυσικά η Νταϊάνα.

8. The Umbrella Academy

Υπόθεση: Η ιστορία ξεκινάει το 1989, όταν 43 τυχαίες γυναίκες σε όλο τον κόσμο χωρίς σημάδια εγκυμοσύνης γεννούν μωρά με δυνάμεις υπερηρώων και ένας μυστηριώδης κύριος παίρνει 6 από αυτά, ώστε να δημιουργήσει μία ιδιαίτερη οικογένεια, που στη συνέχεια απομακρύνεται. Η εκκεντρική, δυσλειτουργική και αποξενωμένη οικογένεια υπερηρώων αναγκάζεται, όμως, 17 χρόνια μετά να ενωθεί για να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του Sir Reginald Hargreeve- του πατέρα τους.

9. Sex Education

Υπόθεση:  Χάρη στη θεραπεύτρια μαμά του, ο ανασφαλής Ότις ξέρει τα πάντα για το σεξ. Γι αυτό, η ατίθαση Μέιβ τού προτείνει να ανοίξουν μια σχολική κλινική σεξουαλικής θεραπείας.

10. Bridgerton

Υπόθεση: Η σειρά είναι εμπνευσμένη από ομώνυμα best seller και ακολουθεί τα 8 δεμένα αδέρφια της κοσμικής και ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αληθινή αγάπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;