Τρεις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου
Απολαυστικές ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο είναι, επιτέλους, εδώ. Μπορεί να είναι ακόμα σε ισχύει τα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δεν μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις ένα ευχάριστο ΣουΚου. Σειρές και ταινίες θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου και τις ώρες που περνάς στο σπίτι.

Ταινίες

Caught by a Wave

Μία Ιταλική ρομαντική κομεντί είναι μία από τις προτάσεις του Netflix για να απολαύσεις μία ταινία αυτό το ΣουΚου. Δύο φοιτητές, η Σάρα και ο Λορέντζο συναντιούνται σε ένα summer camp και ερωτεύονται ο ένας τον άλλον. Κατά τη διάρκεια μιας ιστιοπλοΐας, η Sara αναπτύσσει μούδιασμα στους μυς της που είναι αποτέλεσμα μίας εκφυλιστικής ασθένειας. Η Σάρα κρύβει την ασθένειά της από τον Λορέντζο, αλλά η αλήθεια, τελικά, βγαίνει στη επιφάνεια κατά της διάρκεια της σχέσης τους. Η ιστορία ακολουθεί τον αγώνα του ζευγαριού καθώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τον πόνο και να κρατήσουν την αγάπη τους ζωντανή.

Bad Trip

Ακόμα μία κωμωδία για να ξεχαστείς από τη ζοφερή καθημερινότητα. Δύο καλοί φίλοι (Eric Andre και Lil Rel Howery) κάνουν ένα οδικό ταξίδι από τη Φλόριντα στη Νέα Υόρκη, ώστε ένας από αυτούς να δηλώσει την αγάπη του για τον νεανικό του έρωτα (Michaela Conlin). Όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς η αδελφή του ενός (Tiffany Haddish) τους κυνηγάει, καθώς της έχουν κλέψει το αυτοκίνητο.

X-Men: Ο Μαύρος Φοίνικας

Η τελευταία ταινία των X-men υπό τη αιγίδα της 20th Century Fox προσπαθεί να φέρει στην μεγάλη οθόνη για μία ακόμα φορά την ιστορία της Jean Grey και της οντότητας που ονομάζεται Phoenix. Μία περιπέτεια που θα σε μεταφέρει στον κόσμο των κόμικς και θα περάσει ευχάριστα το βράδυ της Κυριακής. Μπορείς να τη δεις στο Cosmote Cinema 1 την Κυριακή, 28 Μαρτίου, στις 21:00.

Σειρές

The Irregulars 

Ένα αστυνομικό δράμα που βασίζεται στις ιστορίες του Sir Arthur Conan Doyle. Μας μεταφέρει στο Λονδίνο του Sherlock Holmes και μας παρουσιάζει μία ομάδα νεαρών με δυνάμεις που βοηθάνε τον γνωστό ντέντεκτιβ να προστατεύει την πόλη από υπερφυσικά όντα.

Ζακέτα να πάρεις

Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ έρχεται να ομορφύνει και να βάλει γέλιο στα Σαββατοκύριακά μας. Τρεις μανούλες αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Αθήνα για τους γιους τους. Και μόνο η ιδέα φαντάζει φοβερή, αλλά γίνεται ακόμα πιο απρόβλεπτη με τις Ελένη Ράντου, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Φωτεινή Μπαξεβάνη, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;