Netflix: 4 ταινίες και 2 σειρές που θα σε κάνουν να νιώσεις πάλι έφηβος
Ανάλαφρες σειρές και ταινίες που θα σε "ταξιδέψουν" πίσω στα εφηβικά σου χρόνια!
Πολλές φορές νιώθουμε μία νοσταλγία για τα ανέμελα εφηβικά χρόνια, Μιλάμε για την περίοδο που είχες τα πρώτα (εφηβικά) χτυποκάρδια, ήπιες για πρώτη φορά αλκοόλ, ξυπνούσες σίγουρα το πρωί για να πας στο σχολείο και ζητούσες άδεια για να βγεις τα σαββατοκύριακα (και μάλιστα έπρεπε να είσαι και πίσω στο σπίτι μια συγκεκριμένη ώρα).

Αν νιώθεις ότι αυτή η περίοδος της ζωής σου, που λέγεται εφηβεία, σου λείπει, τότε το Netflix είναι εδώ για να λύσει το θέμα, καθώς έχει αρκετές σειρές και ταινίες, προκειμένου να λησμονήσεις και να θυμηθείς αυτά τα όμορφα χρόνια.

Εμείς, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές σειρές και ταινίες που σίγουρα θα σε κάνουν να ξανανιώσεις ότι βρίσκεσαι στην… εφηβεία!

1. Σε Μια Εβδομάδα (ταινία)

Υπόθεση:  Ο προβληματικός έφηβος Γουίλ Χόκινς (Κέβιν Κουίν) έχει προβλήματα με τον νόμο που τον φέρνουν αντιμέτωπο με ένα σημαντικό δίλημμα: το αναμορφωτήριο ή μια χριστιανική καλοκαιρινή κατασκήνωση. Αν και αρχικά αισθάνεται έξω από τα νερά του, ο Γουίλ ανοίγει την καρδιά του, ανακαλύπτει τον έρωτα με ένα κορίτσι της κατασκήνωσης (Μπέιλι Μάντισον) και την αίσθηση ότι βρήκε το σπίτι του, στο τελευταίο μέρος που θα περίμενε ποτέ ότι θα το βρει.

2. Προς Όλα Τα Αγόρια (ταινία)

Υπόθεση: Πώς θα ήταν αν όλα τα αγόρια που σου αρέσουν μάθαιναν ταυτόχρονα πώς νιώθεις; Η ερωτική ζωή της Λάρα Τζιν Σονγκ Κόβι βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν τα μυστικά της γράμματα προς τα πέντε αγόρια που έχει ερωτευτεί βρίσκουν μυστηριωδώς τον δρόμο του ταχυδρομείου.  Και φυσικά τότε τα μπερδέματα αρχίζουν…

3. The Kissing Booth (ταινία)

Υπόθεση: Το πρώτο φιλί της Ελ οδηγεί σε ένα απαγορευμένο φλερτ με τον ωραίο του σχολείου. Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο ρισκάρει την σχέση της με τον καλύτερό της φίλο, μια και ο ωραίος του σχολείου είναι ο αδερφός του.

Πρόκειται για μία εμφανέστατα εφηβική ταινία, η οποία σε βοηθάει να νοσταλγήσεις τις εποχές που τα προβλήματά σου αφορούσαν το πρώτο σου φιλί και τα μπερδέματα στο σχολείο.

4. Moxie : Κορίτσια με τσαγανό (ταινία)

Υπόθεση:  Μπουχτισμένη από τη σεξιστική και τοξική ατμόσφαιρα στο λύκειό της, μια ντροπαλή δεκαεξάχρονη αντλεί έμπνευση από το επαναστατικό παρελθόν της μητέρας της και δημιουργεί ανώνυμα ένα περιοδικό που πυροδοτεί μια επανάσταση σε ολόκληρο το σχολείο.

1. Εγώ Ποτέ (σειρά)

Υπόθεση: Μετά από μία τραυματική χρονιά, μία περιθωριοποιημένη Ινδοαμερικανή έφηβη θέλει απεγνωσμένα να γίνει δημοφιλής- όμως φίλοι, οικογένεια και αισθηματικά θα τη δυσκολέψουν.

2. Sex Education (σειρά)

Υπόθεση:  Χάρη στη θεραπεύτρια μαμά του, ο ανασφαλής Ότις ξέρει τα πάντα για το σεξ. Γι αυτό, η ατίθαση Μέιβ τού προτείνει να ανοίξουν μια σχολική κλινική σεξουαλικής θεραπείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
 1