Netflix: 6 σειρές και 2 ταινίες που περιμένουμε το Μάρτιο στην πλατφόρμα
Τι θα δούμε στο Netflix το Μάρτιο;

Ο πρώτος μήνας της άνοιξης απέχει μόλις λίγες ημέρες, καθώς κοντεύει η εκπνοή του Φεβρουαρίου. Ωστόσο, δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά, καθώς το lockdown καλά κρατεί και απ’ ότι φαίνεται η καραντίνα θα παραταθεί τουλάχιστον ως τα μέσα του μήνα.

Έτσι, το lockdown δεν μας αφήνει περιθώρια για να βγούμε και να διασκεδάσουμε όπως θα συνέβαινε υπό φυσιολογικές συνθήκες, και έτσι το Netflix “πάει σύννεφο”.

Ο νέος μήνας, λοιπόν, φέρνει πολλά νέα πράγματα στο Netflix, τα οποία αφορούν νέες σειρές ή νέες σεζόν σειρών, αλλά και ταινίες. Ας δούμε, λοιπόν, ποιες σειρές και ταινίες μάς κέντρισαν το ενδιαφέρον και ανυπομονούμε να δούμε!

Οι ταινίες…

1. Yes Day

Υπόθεση: Επειδή αισθάνονται συνεχώς ότι πρέπει να λένε ΟΧΙ στα παιδιά και τους συναδέλφους τους, η Alisson και ο Carlos αποφασίζουν να χαρίσουν στα τρία παιδιά τους μια ημέρα του ναι, στην οποία για 24 ώρες τους κανόνες θα τους θέτουν τα παιδιά. Αγνοούν βέβαια ότι αυτό θα τους οδηγήσει σε μια ξέφρενη περιπέτεια στο Λος Άντζελες η οποία θα σμίξει την οικογένεια όσο ποτέ άλλοτε.

2. Moxie: Κορίτσια με Τσαγανό

Υπόθεση:  Μπουχτισμένη από τη σεξιστική και τοξική ατμόσφαιρα στο λύκειό της, μια ντροπαλή δεκαεξάχρονη αντλεί έμπνευση από το επαναστατικό παρελθόν της μητέρας της και δημιουργεί ανώνυμα ένα περιοδικό που πυροδοτεί μια επανάσταση σε ολόκληρο το σχολείο.

Οι σειρές…

1. The Lost Pirate Kingdom

Υπόθεση:  Σε αυτή τη σειρά ντοκιμαντέρ παρακολουθούμε την ιστορία των πραγματικών πειρατών της Καραϊβικής, που λεηλατούν βίαια τον πλούτο του κόσμου, αλλά και σχηματίζουν μια απίστευτα ισότιμη κοινωνία.

2. Sky Rojo

Υπόθεση:  Από τους δημιουργούς του La Casa De Papel έρχεται αυτή η νέα σειρά καταιγιστικής δράσης με μαύρο χιούμορ και στιγμές αδρεναλίνης. Η Coral, η Wendy και η Gina βγαίνουν στον δρόμο με προορισμό την ελευθερία, ενώ τις καταδιώκουν οι άντρες του νταβατζή και ιδιοκτήτη του Club Las Novias, Romeo. Μαζί, τα κορίτσια ξεκινούν έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου στον οποίο θα ‘ρθουν αντιμέτωπες με κινδύνους κάθε είδους. Το μόνο σχέδιό τους: να παραμείνουν ζωντανές για ακόμα πέντε λεπτά.

3. Country comfort

Υπόθεση: Μία ανερχόμενη τραγουδίστρια της country μουσικής βρίσκει την μπάντα που πάντα ονειρευόταν πιάνοντας δουλειά ως νταντά σε μία οικογένεια με πολύ ταλέντο στη μουσική.

4. Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ

Υπόθεση:  Καλώς ορίσατε στο Λονδίνο του 19ου αιώνα, όπου οι Άτακτοι, μια παρέα ασυμβίβαστων που δεν χωράνε πουθενά, προσπαθούν να διαλευκάνουν μεταφυσικά εγκλήματα για λογαριασμό του Δρα Γουάτσον και του ασύλληπτου συνεργάτη του, Σέρλοκ Χολμς.

5. Σε Μια Εβδομάδα

Υπόθεση:  Ο προβληματικός έφηβος Γουίλ Χόκινς (Κέβιν Κουίν) έχει προβλήματα με τον νόμο που τον φέρνουν αντιμέτωπο με ένα σημαντικό δίλημμα: το αναμορφωτήριο ή μια χριστιανική καλοκαιρινή κατασκήνωση. Αν και αρχικά αισθάνεται έξω από τα νερά του, ο Γουίλ ανοίγει την καρδιά του, ανακαλύπτει τον έρωτα με ένα κορίτσι της κατασκήνωσης (Μπέιλι Μάντισον) και την αίσθηση ότι βρήκε το σπίτι του, στο τελευταίο μέρος που θα περίμενε ποτέ ότι θα το βρει.

6. Dealer

Υπόθεση:  Ο Franck, ένας σκηνοθέτης μουσικών βίντεο, διεισδύει σε μια σκληρή γειτονιά στον Νότο της Γαλλίας για να κινηματογραφήσει τον Tony, έναν χαρισματικό αλλά απρόβλεπτο αρχηγό μιας συμμορίας ναρκωτικών που θέλει να μπει στη μουσική σκηνή της ραπ. Χρησιμοποιώντας την κάμερά του για να αποκαλύψει το κρυφό, πραγματικό πρόσωπο του εμπορίου ναρκωτικών, ο Franck θα παγιδευτεί σε έναν αιματηρό πόλεμο μεταξύ συμμοριών. Ένα γρήγορο θρίλερ με αμοντάριστο υλικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;