Αγίου Βαλεντίνου 2021: 8 σειρές που θα σε βάλουν σε ρομαντική διάθεση
Μερικές σειρές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021, που θα σε βάλουν σε ρομαντική διάθεση...

Η γιορτή των ερωτευμένων (aka η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου 2021) απέχει μόλις λίγες ημέρες, καθώς είναι την Κυριακή, που πλησιάζει. Ωστόσο, η έξοδος με το άλλο σας μισό μάλλον είναι απίθανη, αφού -ειδικά αν μένετε στην Αττική- ακόμη και η σωματική άσκηση, δηλαδή η βόλτα, ίσως είναι ανέφικτη.

Μπορεί, λοιπόν, να μην είναι τόσο κλισέ η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέτος, αλλά σίγουρα μπορείτε να μπείτε σε ένα ανέμελο και ρομαντικό mood. Και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι παρακολουθώντας μερικές σειρές, οι οποίες σίγουρα έχουν μέσα πολύ ρομαντισμό, έρωτα και αγάπη.

Enjoy!

1. Bridgerton

Υπόθεση: Η σειρά είναι εμπνευσμένη από ομώνυμα best seller και ακολουθεί τα 8 δεμένα αδέρφια της κοσμικής και ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αληθινή αγάπη.

2. The Hook Up Plan

Υπόθεση: Σε αυτή την γαλλικής παραγωγής σειρά πρωταγωνίστρια είναι η Έλσα. Η Έλσα είναι μία όμορφη νεαρή από το Παρίσι που αν και έχει καιρό που χώρισε με τον πρώην είναι ακόμη κολλημένη μαζί του. Για αυτό το λόγο οι φίλες αποφασίζουν να βάλουν στα κρυφά έναν συνοδό για να τη βοηθήσουν να τον ξεχάσει. Το σχέδιό τους όμως παραδουλεύει καλά και ίσως υπάρξουν μπλεξίματα.

3. Outlander

Υπόθεση:  Αυτή η επική ιστορία προσαρμοσμένη από τη δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων της Νταϊάνα Γκάμπαλντον επικεντρώνεται στο δράμα δύο εραστών διαφορετικής εποχής.

4. Emily in Paris

Υπόθεση: Η φιλόδοξη Έμιλι, στέλεχος marketing από το Σικάγο, βρίσκει τη δουλειά των ονείρων της στο Παρίσι, όπου πρέπει να τα βγάλει πέρα με τη δουλειά, τη φιλία και τον έρωτα.

5. Crash Landing on You

Υπόθεση: Εξαιτίας ενός ατυχήματος με το αλεξίπτωτο πλαγιάς, μια κληρονόμος από τη Νότια Κορέα προσγειώνεται στη Βόρεια Κορέα – και στη ζωή ενός φαντάρου που τη βοηθά να κρυφτεί.

6. Έρωτας με καλές προθέσεις
Υπόθεση: Η άγνωστη ακόμη ηθοποιός Σέο Λιν γνωρίζει τον γοητευτικό, μυστήριο και κάπως αυστηρό CEO Λινγκ Γιτζού, ο οποίος αποδεικνύεται πως έχει κάτι που η ίδια έχει απόλυτη ανάγκη.

7. Feel good

Υπόθεση: Στο Feel Good η διάσημη κωμικός Mea Martin υποδύεται κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό της. Η ιστορία εστιάζει στην Mae, ένα ανερχόμενο ταλέντο στην stand-up κωμωδία και πρώην εξαρτημένη. Οι εθιστικές συμπεριφορές και ο έντονος ρομαντισμός κυριαρχούν σε κάθε κομμάτι της ζωής της. Όταν θα γνωρίσει την πραγματίστρια και μέχρι σήμερα ετεροφυλόφιλη George, την ερωτεύεται παράφορα και παραδόξως το ίδιο συμβαίνει και στην George. Και έτσι ξεκινάει μία όμορφη ρομαντική ιστορία…

8. Love

Υπόθεση: Η επαναστάτρια Μίκι και ο καλοσυνάτος Γκας βιώνουν όλες τις συγκινήσεις και τις αγωνίες των σύγχρονων σχέσεων σε αυτή την κωμωδία που συνυπογράφει ο Τζαντ Άπαταου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;