Game of Thrones: Επιτέλους, ο George R. R. Martin απαντά για το πότε θα κυκλοφορήσει το επόμενο βιβλίο της σειράς
Ο George R. R. Martin φαίνεται να έχει ολοκληρώσει (επιτέλους) το επόμενο βιβλίο της σειράς "Ice and Fire".

Ο συγγραφέας George R.R. Martin είναι ένας από τους συγγραφείς που παίρνει τον χρόνο του για να ολοκληρώσει τα βιβλία του. Ίσως, παίρνει και λίγο περισσότερο χρόνο από ότι θα έπρεπε. Μάλιστα, οι θαυμαστές της σειράς “Ice and Fire” περιμένουν με ανυπομονησία τη συνέχεια της ιστορίας που είδαμε να τελειώνει κάπως… άδοξα μέσα από τη σειρά του HBO, “Game of Thrones“.

Επιτέλους, όμως, έχουμε μία απάντηση από τον ίδιο τον συγγραφέα για το επόμενο βιβλίο στη γνωστή σειρά μυθιστορημάτων και το πότε θα κυκλοφορήσει. Όπως εξήγησε στο μπλογκ του, μέσα στο 2020 έγραψε μεγάλο μέρος του μυθιστορήματος “The Winds of Winter”, ωστόσο αρνήθηκε να προχωρήσει σε πρόβλεψη για το πότε θα το τελειώσει.

Στην τελευταία του ανάρτηση με τίτλο “Σκέψεις για μια κακή χρονιά” που έγραψε στο μπλογκ του Not A BLOG, ο George R. R. Martin γράφει τα εξής:

“Το 2020 ήταν ίσως η χειρότερη χρονιά που έχω ζήσει, για τη χώρα και τον κόσμο αν όχι για μένα προσωπικά, και το λέω αυτό από τη σκοπιά κάποιου που έχει ζήσει και θυμάται το 1968. Τόσα πολλά έγιναν, τόσα πολλά από αυτά ήταν φρικτά, αλλά όλα τα υπόλοιπα χάνουν τη σημασία τους στη σκιά των εκατοντάδων χιλιάδων θανάτων από την COVID-19.

Τουλάχιστον, ξεφορτωθήκαμε τον Τραμπ. Αυτό ήταν μακράν το καλύτερο που προέκυψε από το 2020. Έχασα έναν αριθμό φίλων, κάποιους πολύ κοντινούς και αγαπημένους σε μένα.

Τι ήταν καλό μέσα στο 2020; Πέρα από τις εκλογές;

Ε, για μένα ήταν η δουλειά. Το 2020, έγραψα εκατοντάδες και εκατοντάδες σελίδες του “The Winds of Winter”. Η καλύτερη χρονιά που πέρασα μαζί του, από τότε που το άρχισα. Για ποιο λόγο; Δεν ξέρω. Ίσως η απομόνωση. Ή, ίσως είχα ρέντα. Καμιά φορά, έχω ρέντα. Εντούτοις, πρέπει να συνεχίσω να έχω ρέντα. Έχω ακόμη εκατοντάδες σελίδες να γράψω για να ολοκληρώσω επιτυχώς το μυθιστόρημα. Γι’ αυτόν τον λόγο υπάρχει το 2021. Ελπίζω.

Δεν πρόκειται να κάνω προβλέψεις για το πότε θα τελειώσω. Κάθε φορά που το κάνω, κάποια γαϊδούρια στο διαδίκτυο το εκλαμβάνουν ως “υπόσχεση”, και περιμένουν με ανυπομονησία να με σταυρώσουν αν δεν τηρήσω την καταληκτική ημερομηνία. Το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι αισιόδοξος.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;