House of Dragon: Όσα θέλεις να μάθεις για τη νέα prequel σειρά του
Μετά το "Game of Thrones" έρχεται το "House of Dragons" και εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για τη νέα σειρά.

Το Game of Thrones είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών. Η σειρά είχε ένα μεγάλο και ενθουσιώδες παγκόσμιο κοινό. Μετά το τέλος της σειράς, όμως, έχουν ακουστεί για διάφορες σειρές spin-off, sequel και prequel. Μία από αυτές που φαίνεται ότι θα τη δούμε είναι το House of Dragon.

Κάτσαμε και ψάξαμε και σου έχουμε συγκεντρωμένα μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη νέα σειρά που αναμένεται να μας καθηλώσει!

Το καστ της σειράς

Ο Paddy Considine ήταν το πρώτο μέλος του καστ που έγινε γνωστό. Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον Βασιλιά Viserys Targaryen.

Έχει γίνει γνωστό ότι η Olivia Cooke, ο Matt Smith και η Emma D’ Arcy είναι μέρος του καστ. Η Cooke θα υποδυθεί την Alicent Hightower, κόρη του Otto Hightower, το Χέρι του Βασιλιά, και την πιο κόσμια γυναίκα στα εφτά βασίλεια. Ο Smith θα υποδυθεί τον Πρίγκιπα Daemon Targaryen, ο νεαρότερος αδερφός του Βασιλιά Viserys και κληρονόμο του θρόνου, ενώ, η D’Arcy θα είναι η Πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, το πρωτότοκο παιδί του βασιλιά.

Η ιστορία της σειράς

Το “House of the Dragon” είναι prequel του “Game of Thrones” και θα λαμβάνει μέρος 300 χρόνια πριν από την επιτυχημένη σειρά.

Η σειρά θα αφηγηθεί την ιστορία του Οίκου Targaryen και θα είναι βασισμένο στο βιβλίο του George R. R. Martin, “Fire & Blood”. Το βιβλίο εκδόθηκε το 2018 και επικεντρώθηκε στην ιστορία του Οίκου Targaryen και στις βίαιες μάχες και τα γεγονότα στα οποία συμμετείχε η γνωστή δυναστεία.

Ποιοι είναι οι δημιουργοί της σειράς;

Ο Miguel Sapochnik και ο Ryan Condal θα έχουν τον ρόλο των showrunner της νέας σειράς, η οποία συν-δημιουργήθηκε από τους Condal και Martin.

Ο Sapochnik είχε σκηνοθετήσει έξι επεισόδια της σειράς “Game of Thrones” και κέρδισε βραβεία Emmy και DGA για το επεισόδιο “Battle of the Bastards”. Μάλιστα, ήταν υποψήφιος για ακόμα ένα βραβείο Emmy το 2019 για τη σκηνοθεσία του επεισοδίου “The Long Night” και κέρδισε το Emmy για την Καλύτερη Δραματική Σειρά ως executive produver για την τελευταία σεζόν.

Πότε αναμένεται να δούμε την καινούρια σειρά;

Το HBO δήλωσε τον Δεκέμβριο του 2020 ότι τα γυρίσματα για το “House of the Dragon” θα ξεκινήσουν “σε λίγους μήνες”. Ωστόσο, η νέα σειρά δεν έχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ, δεν έχει υπάρξει ένδειξη ότι τα τρέχοντα θέματα παραγωγής που υπάρχουν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού έχουν επηρεάσει την παραγωγή.

Όσον αφορά την τοποθεσία των γυρισμάτων, το “House of the Dragon” θα γυριστεί κυρίως στην Αγγλία στο Leavesden Studios στο Watford, έξω από το Λονδίνο.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;