Τρεις ταινίες και δύο σειρές για να δεις αυτό το ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Το τελευταίο ΣουΚου πριν τις γιορτές έφτασε. Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας να είναι ακόμα σε ισχύ, όμως, μπορείς να κάνεις τα ψώνια σου για διάφορα δώρα που θέλεις να πάρεις μέσα από το click away. Το βράδυ σου, όμως, πάλι θα το περάσεις στο σπίτι και εμείς έχουμε να σου προτείνουμε ταινίες και σειρές που θα σε συντροφεύσουν.

Ταινίες

Ma Rainey’s Black Bottom

Το θεατρικό έργο του August Wilson μεταφέρετε στο σινεμά μέσα από την υπηρεσία του Netflix. Το έργο επικεντρώνεται σε μία ημέρα ηχογράφησης του δίσκου της θρυλικής “Μητέρας των Μπλουζ”, Ma Rainey. Μέσα από αυτό βλέπεις πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αφροαμερικάνοι στην Αμερική και του σήμερα, την ιστορία των μπλουζ και δύο μοναδικές ερμηνείες από τους Viola Davis και Chadwick Boseman (στον τελευταίο ρόλο της ζωής του).

Ο Γκριντς/ Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων

Τις βάζω μαζί γιατί πρόκειται για την ίδια ταινία. Έχουν βασιστεί στο βιβλίο του Dr. Seuss, “Ο Κατεργάρης των Χριστουγέννων” και είναι ότι πρέπει για να αρχίσεις να μπαίνεις σιγά σιγά στο κλίμα της εποχής. Το ένα είναι animation και ο Benedict Cumberbatch χαρίζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστικό ρόλο και στο άλλο, ο Jim Carrey (αγνώριστος) υποδύεται αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα.

Dolittle

Μία από τις λίγες ταινίες του 2020 που κατάφεραν να κυκλοφορήσουν στο σινεμά. Ο δρ Ντούλιτλ έχει απομονωθεί στην κατοικία του, με μοναδική συντροφιά διάφορα εξωτικά ζώα. Όταν, όμως, η Βασίλισσα αρρωστήσει βαριά, ο εκκεντρικός κτηνίατρος θα ταξιδέψει σε ένα μυθικό νησί αναζητώντας το πολυπόθητο αντίδοτο. Ο Robert Downey Jr. είναι ο εκκεντρικός κτηνίατρος σε μία περιπέτεια για όλη την οικογένεια.

Σειρές

Ο Αντεροβγάλτης

Στα τέλη της δεκαετίας του ’70, μία σειρά από φόνους είχε ταράξει την Αγγλία και την κοινωνία της. Ένας κατά συρροή δολοφόνος σκότωνε μόνο γυναίκες και η αστυνομία δεν μπορούσε να τον πιάσει. Μέσα από τέσσερα επεισόδια η μίνι αυτή σειρά καταφέρνει να σου χτίσει με χειρουργική ακρίβεια το προφίλ του κατά συρροή αυτού δολοφόνου, αλλά και να σου δείξει τις αντιδράσεις της αστυνομίας, αλλά και της κοινωνίας στους φόνους αυτούς.

Tiny Pretty Things

Η σειρά είναι βασισμένη σε ένα βιβλίο με το ίδιο όνομα και ακολουθεί τον κόσμο μιας ελίτ ακαδημίας μπαλέτου, ενώ, παρουσιάζει την άνοδο και την πτώση των νέων ενηλίκων που ζουν μακριά από τα σπίτια τους. Ο καθένας από αυτούς στέκεται στα πρόθυρα του μεγαλείου ή της καταστροφής στον κόσμο του μπαλέτου. Μπορεί η σειρά αυτή να καταφέρει να κάνει ότι έκανε το “The Queen’s Gambit” για το σκάκι…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1