2 σειρές και 2 ταινίες για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι καλύτερες ταινίες και σειρές για να σου κρατήσουν συντροφιά αυτό το ΣουΚου.

Ακόμα ένα Σαββατοκύριακο που θα το περάσεις στο σπίτι. Τι να κάνουμε, όμως, έτσι έχουν τα πράγματα και πρέπει να βρούμε διασκεδαστικούς τρόπους για να περάσουμε ευχάριστα και αυτό το ΣουΚου. Εμείς σου έχουμε μερικές σειρές και ταινίες για να σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.

Πάμε να δούμε τι μπορείς να απολαύσεις αυτό το ΣουΚου από την άνεση του καναπέ σου;

Σειρές

Έτερος Εγώ – Κάθαρσις

Μετά την μεγάλη επιτυχία τόσο της ταινίας “Έτερος Εγώ” όσο και του πρώτου κύκλου επεισοδίων “Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές”, ο Σωτήρης Τσαφούλιας επιστρέφει στον κόσμο αυτό. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς αρχίζει με έναν πιο χαλαρό τρόπο και χτίζει ακόμα περισσότερο αυτόν τον κόσμο που μας συστήθηκε από τις δύο προηγούμενες δουλειές. Μυστικά, εγκλήματα, νέοι χαρακτήρες και κάτι που φαίνεται να αλλάζει στον κόσμο της σειράς είναι μερικά από τα στοιχεία που σιγοβράζουν στα πρώτα επεισόδια της σειράς. Εσύ θα χάσεις μία από τις καλύτερες ελληνικές σειρές των τελευταίων ετών;

Your Honor

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Ο αγαπημένος μας Bryan Craston επιστρέφει στα τηλεοπτικά δρόμενα με μία σειρά που αναμένεται να είναι γροθιά στο στομάχι. Ένας πατέρας ετοιμάζεται να πάρει τον νόμο στα χέρια του για να προστατέψει το παιδί του που κατηγορείται για ότι διέπραξε φόνο.

Ταινίες

The Prom

Δεν μπορούμε να πάμε σε ένα κλαμπ και να χορέψουμε, γι αυτό το Netflix μας έφερε τον χορό στο σπίτι μέσα από το νέο μιούζικαλ δια χειρός του Ryan Murphy. Ο δημιουργός του “Glee”, φέρνει όλα τα στοιχεία που έκαναν τόσο επιτυχημένη σειρά στην streaming υπηρεσία και μεταφέρει ένα μιούζικαλ που έχει ανέβει στο Broadway με ένα δυνατό καστ. Meryl Streep, James Corden και Nicole Kidman δίνουν τον απολαυστικά καλύτερό τους εαυτό υποδυόμενοι ηθοποιούς του Broadway που έχει ξεπέσει και θέλουν να κάνουν κάτι καλό για να ανέβει η δημοτικότητά τους. Έτσι, βρίσκουν ένα κορίτσι από την Ιντιάνα που της απαγορεύεται να πάει στον χορό του σχολείου με το κορίτσι της. Μέσα από αυτή την ιστορία οι αστέρες αυτοί θα μάθουν να αποδέχονται τόσο τους άλλους όσο και τον ίδιο τους τον εαυτό.

The Invisible Man

Η ταινία του 2020 που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα. Η Ελίζαμπεθ Μος υποδύεται μία κοπέλα που μετά την απόδραση της από μία τοξική σχέση μαθαίνει ότι ο πρώην της αυτοκτόνησε. Όμως, η ίδια στοιχειώνεται από ένα “Αόρατο Άνθρωπο”. Το κλασσικό τέρας της Universal επανέρχεται με έναν μοναδικό τρόπο μέσα από την ταινία του Λι Γουανέλ και αποκτά κοινωνικό και πολιτικό υπόβαθρο στην εποχή του #MeToo. Μπορείς να την απολαύσεις το βράδυ της Κυριακής στην Cosmote TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1