Νταϊάνα Ριγκ: Απεβίωσε η
Σε ηλικία 82 ετών, έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη Βρετανίδα ηθοποιός, Νταϊάνα Ριγκ, που είχε συμμετάσχει στους The Avengers ως «Emma Peel»

Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 82 ετών, η γνωστή Βρετανίδα ηθοποιός, Νταϊάνα Ριγκ (Diana Rigg), μετά από μάχη λίγων μηνών με τον καρκίνο.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το BBC, η καριέρα της υπήρξε μακρά και πολυποίκιλη, με πληθώρα ρόλων στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, οι οποίοι κυμαίνονταν από «βαρύ» δράμα μέχρι «ελαφριές» κωμωδίες.

Ένας από τους  διασημότερους ρόλους που ανέλαβε ποτέ η Νταϊάνα Ριγκ, ήταν κι αυτός της θελκτικής κατασκόπου Έμα Πιλ, στην κλασική βρετανική κατασκοπευτική σειρά της δεκαετίας του ’60, «Οι Εκδικητές» (The Avengers), συνδημιουργώντας, μαζί με τον ηθοποιό, Πάτρικ Μακνί, ένα από τα πιο εμβληματικά δίδυμα στην ιστορία της pop κουλτούρας.

Η Νταϊάνα Ριγκ έπαιξε επίσης τον ρόλο της Countess Tracy di Vicenzo στην έκτη ταινία του James Bond με τίτλο «On Her Majesty’s Secret Service».

Τέλος, έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό, μέσω της συμμετοχής της στην πασίγνωστη σειρά φαντασίας, Game of Thrones, στην οποία και υποδύθηκε τον χαρακτήρα της Ολένα Τάιρελ σε διάφορα επεισόδια 5 τηλεοπτικών σεζόν.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

“Dune”: Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Timothee Chalamet

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;