Game of Thrones: Τι ετοιμάζει το HBO για τον κόσμο του Γουέστερος;
Το HBO φαίνεται να ετοιμάζεται να επεκτείνει τον κόσμο του "Game of Thrones" με πολλά prequel, σε μία κίνηση που θυμίζει αυτά που ετοιμάζει το Disney+ για MCU και "Star Wars".

Το “Game of Thrones” ήταν μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών και το τηλεοπτικό γεγονός που άφησε το στίγμα της στην προηγούμενη δεκαετία. Μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης αυτής σειράς, το HBO ψάχνει τρόπους για να επεκτείνει το σύμπαν της σειράς και να δώσεις στους θαυμαστές του κόσμου του George R. R. Martin αυτό που ζητάνε, περισσότερες περιπέτειες στον κόσμο αυτό.

Από τη στιγμή που ο συγγραφέας των βιβλίων έχει πολύ υλικό προς εκμετάλλευση, πέρα από την κεντρική σειρά, το HBO δε θα έμενε μόνο σε μια σειρά. Αντιθέτως ετοιμάζει μία μεγάλη αντεπίθεση τα επόμενα χρόνια προς τις σειρές του MCU και των Star Wars. Μάλιστα, φαίνεται να έχει βασίσει το μοντέλο για το σύμπαν του “Game of Thrones” στις δημοφιλείς αυτές σειρές ταινιών και σειρών, καθώς και στο προγενέστερο Star Trek.

Το HBO έχει ξεκινήσει, ήδη, την παραγωγή ενός prequel, όμως εξετάζει τις λεπτομέρειες για να δώσει το πράσινο φως σε πολλά περισσότερα prequel και sequel.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το 2022 θα προβληθεί το “House of the Dragon”, η σειρά prequel θα εστιάσει σε γεγονότα που οδήγησαν στον εμφύλιο πόλεμο τους Ταργκάρυεν. Παράλληλα με αυτή τη σειρά όμως, το Variety ανέφερε πως το δίκτυο είναι σε αρχική ανάπτυξη της σειράς βιβλίων “Tales of Dunk and Egg” που αποτελείται από 3 ιστορίες. Αυτές οι ιστορίες είναι το The Hedge Knight (που κυκλοφόρησε το 1998), το The Sworn Sword (2003) και το The Mystery Knight (2010).

Το Entertainment Weekly, επίσης, αναφέρει συνεχείς επαφές του ΗΒΟ με ανθρώπους που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν (όπως ο Μπρούνο Χέλερ του Rome) με σκοπό τη διερεύνηση και την ανάπτυξη ιστοριών που μπορούν να προκύψουν μέσα από τα βιβλία του Martin, ώστε τα επόμενα χρόνια να υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός σειρών με θέμα τον κόσμο του Γουέστερος.

Μένει να δούμε τι θα ετοιμάσει και τι θα δούμε το επόμενο διάστημα από το HBO και τον κόσμο του “Game of Thrones”. Θα δούμε και πρωτότυπες ιστορίες που δε βασίζονται σε κάτι που έχει γράψει ο Martin; Ή μόνο σειρές που βασίζονται σε βιβλία και ιστορίες του γνωστού συγγραφέα;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;