Game of Thrones: Τα βιβλία θα έχουν διαφορετικό φινάλε; - Τι απαντά ο George R.R. Martin
Τι άφησε να εννοηθεί ο συγγραφέας των βιβλίων του Game of Thrones

Μπορεί το Game of Thrones να σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο HBO, ωστόσο, πολλοί είναι οι θαυμαστές της σειράς που οριακά εξαγριώθηκαν με την 8η και τελευταία σεζόν, ενώ o συγγραφέας των βιβλίων, πάνω στα οποία βασίστηκε το GoT, George R.R. Martin, υπαινίχθηκε ότι τα βιβλία θα έχουν διαφορετικό φινάλε από αυτό της σειράς.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική εφημερίδα Welt, ο 71χρονος δημιουργός του σύμπαντος του Game of Thrones, δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για το πώς οραματίζεται το τέλος των βιβλίων, παρόλα αυτά, ήταν ξεκάθαρος πως το τηλεοπτικό φινάλε δεν είναι ολόκληρη η ιστορία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Why do you think I came all this way? #GameofThrones

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις

«Ο κόσμος γνωρίζει ένα τέλος, αλλά όχι ΤΟ τέλος» […] «Οι δημιουργοί της τηλεοπτικής σειράς με προσπέρασαν, το οποίο δεν το περίμενα».

Ο συγγραφέας έχει ήδη τιτλοφορήσει τα δυο τελευταία βιβλία, «The Winds of Winter» και «A Dream of Spring», αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με το πότε και το αν θα εκδοθούν τελικά.

Σε κάθε περίπτωση, ο George R.R. Martin επιμένει ότι εργάζεται για να τελειώσει, εξηγώντας ότι: «Συνεχίζω να κάνω ό,τι έκανα για χρόνια. Εξακολουθώ να προσπαθώ να τελειώσω το επόμενο βιβλίο Winds Of Winter και μετά το A Dream Of Spring. Σε αυτά έχω εστιάσει. Μετά βλέπουμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη gameofthrones (@gameofthrones) στις

Ο George R.R.. Martin επιβεβαίωσε ακόμα ότι δε θα υπάρξει κινηματογραφική ταινία «Game of Thrones», τονίζοντας ότι η σχετική απόφαση δεν εμπίπτει στη δικαιοδοσία του, καθώς, όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος, «Αυτή τη στιγμή, δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσει, γιατί η HBO ελέγχει τα κινηματογραφικά δικαιώματα του “Game of Thrones”. Στην πραγματικότητα, οι David Benioff και D.B. Weiss ήθελαν να τελειώσει μετά τον έβδομο κύκλο με τρεις μεγάλες κινηματογραφικές ταινίες. Τα στελέχη (της HBO) είπαν: “Εμείς κάνουμε παραγωγή τηλεοπτικών show, δεν έχουμε μπει στην κινηματογραφική επιχειρηματική δραστηριότητα”». 

Ο όγδοος κύκλος του «Game of Thrones» φαίνεται πως θα μείνει στην ιστορία ως το τηλεοπτικό φινάλε σειράς που δίχασε περισσότερο τους θαυμαστές, περισσότερο κι από ό,τι συνέβη με τις σειρές «Sopranos» και «Mad Men».

Δείτε ακόμα:

“House of the Dragon”: Πότε έρχεται το prequel του “Game of Thrones”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;