Tι αποκάλυψε σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος του HBO Programming, Casey Bloys, για το επερχόμενο πρίκουελ «House of the Dragon

Θα συνεχιστεί ο «πόλεμος» των streaming υπηρεσιών με το HBO Max, αφού το γνωστό κανάλι που έχει προσφέρει στο παρελθόν μεγάλες επιτυχίες (βλέπε Sex and the City, The Sopranos, Handmaid’s Tale και Game of Thrones) μπαίνει στα “χωράφια” του Netflix πολύ δυναμικά.

Όπως ανακοίνωσε προ καιρού το HBO, η δημοφιλής σειρά, Game of Thrones, αναμένεται να επιστρέψει μέσα από την prequel σειρά “House of The Dragon”.

Όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του HBO Programming, Κέισι Μπλόις (Casey Bloys), το «House of the Dragon» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2022, ενώ ο Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν φαίνεται πως θα έχει ρόλο συμβούλου στο επερχόμενο πρότζεκτ.

«Η εκτίμησή μου είναι κάποια στιγμή μέσα στο 2022», δήλωσε χαρακτηριστικά o Κέισι Μπλόις, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένος, λόγω του ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς.

Λίγα λόγια για το πρίκουελ του “Game of Thrones”, “House of the Dragon”

Το “House of the Dragon” θα αποτελείται από 10 επεισόδια (αρχικά, γιατί αν έχει επιτυχία θα συνεχιστεί σίγουρα) και θα βασίζεται στο μυθιστόρημα «Fire and Blood» του George R. R. Martin. Η σειρά θα διαδραματίζεται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα που είδαμε να εκτυλίσσονται στο Game of Thrones, πριν τη γέννηση της Ντενέρις Ταργκάριεν, όταν οι δράκοι κυκλοφορούσαν ακόμη στο Γουέστερος, όπου και θα αφηγηθεί την άνοδο και την αρχή της πτώσης του οίκου της.

Την παραγωγή έχει αναλάβει ο George R. R. Martin σε συνεργασία με τον Ryan Condal, ενώ στο project θα συμμετέχει και ο Miguel Sapochnik, ο οποίος και σκηνοθέτησε τρομερά επεισόδια του Game of Thrones, όπως το «The Battle of the Bastards» και το «The Long Night».

Ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys, είχε δηλώσει πριν μήνες στο Hollywood Ρeporter τα εξής:

«Το σύμπαν του Game Of Thrones είναι τόσο πλούσιο με ιστορίες. Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε τις ρίζες του Οίκου των Targaryen και τα πρώτα χρόνια στο Westeros μαζί με τον Miguel, τον Ryan George και τον George R. R. Martin.»

Αναμένουμε το πρίκουελ με ανυπομονησία, μπας και μας παρηγορήσει λίγο για τις “τρύπες” του φινάλε της σειράς.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δείτε ακόμα:

“You”: Η σειρά ανανεώνεται για τρίτη σεζόν – Το ανακοίνωσε το Netflix

Netflix: 3 κωμικές σειρές για να γελάσεις με την ψυχή σου!

Ποιος έφταιγε τελικά για το ποτήρι του καφέ σε σκηνή του Game of Thrones; Η “Καλίσι” απαντά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;