Ποιος έφταιγε τελικά για το ποτήρι του καφέ σε σκηνή του Game of Thrones; Η
Η ηθοποιός Emilia Clark αποκάλυψε τον βασικό ένοχο για το ποτήρι που εμφανίστηκε στην επίμαχη σκηνή του Game of Thrones

Έξαλλους έκανε ο 8ος κύκλος του Game of Thrones τους απανταχού φανς της διάσημης σειράς, αφού φάνηκε να μην ανταποκρίνεται ούτε στο ελάχιστο στις υψηλές και διαφορετικές προσδοκίες του καθενός.

Η επική γκάφα, όμως, αφορούσε τη σκηνή της γιορτής μετά τη νίκη απέναντι στους White Walkers, όπου εμφανίστηκε μπροστά στη Νταινέρυς μια ξέμπαρκη χάρτινη κούπα καφέ, που όπως καταλαβαίνεις, δεν είχε καμιά απολύτως δουλειά στον κόσμο του Westeros.

Αμέσως, το λάθος έκανε τον γύρο του διαδικτύου και το trolling έπεσε σύννεφο, ενώ το HBO υποστήριζε πως έγινε «κατά λάθος» και πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για διαφημιστικό πρόμο μιας πολύ γνωστής αλυσίδας καφέ.

Η απάντηση έρχεται λίγο καιρό μετά και καταφτάνει στ’ αφτιά μας από τη “Μητέρα Των Δράκων”!

Η ηθοποιός Emilia Clarke, κατά κόσμον “Ντενέρις” ή “Καλίσι” της σειράς, διέψευσε τον μύθο που ήθελε την ίδια να έχει αφήσει το ποτήρι πάνω στο τραπέζι, σε μία από τις σκηνές της τελευταίες σεζόν του GoT.

Τις υποψίες για το ότι η κούπα του καφέ ήταν της Emilia Clark, είχε ενισχύσει η συμπρωταγωνίστριά της, Σόφι Τέρνερ, κατά κόσμον Σάνσα Σταρκ, η οποία είχε δηλώσει τον Μάιο στην ίδια εκπομπή του Φάλον τα εξής:

«Όλοι έχουμε τα ίδια φλιτζάνια για να πίνουμε νερό, τσάι ή καφέ. Έτσι σκέφτομαι απλά, ποιος κάθετε μπροστά από την κούπα; Η Εμίλια Κλαρκ. Αυτή είναι η ένοχη».

Στην εκπομπή «The Tonight Show with Jimmy Fallon», λοιπόν, όπου και εμφανίστηκε η γνωστή πρωταγωνίστρια Emilia Clark (Καλίσι) το βράδυ της Τετάρτης (30/10), αποκάλυψε τελικά ποιος ήταν πραγματικά ο «ένοχος» στην τελετή απονομής των βραβείων Emmy.

Και ιδού τι είπε:

«Είμαστε σε ένα πάρτι πριν τα Emmy και ο Conleth Hill, που παίζει τον Βάρυς, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μου στην επίμαχη σκηνή, με τραβά και μου λέει “Emilia, πρέπει να σου πω κάτι, γλυκιά μου. Το ποτήρι ήταν δικό μου!» περιέγραψε η Emilia Clarke στην εκπομπή. «Ήταν δικό του, ήταν του Conleth, το είπε ο ίδιος!».

«Και συνέχισε “συγγνώμη, αγάπη μου, δεν ήθελα να πω τίποτα γιατί ήσουν εσύ στο επίκεντρο”», ανέφερε η ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμα: Game of Thrones: Επιστρέφει μέσα από το prequel «House Of The Dragon»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;