HBO: 4 σειρές της πλατφόρμας που έχουν ξεχωρίσει
Αυτές οι σειρές του HBO σίγουρα δε θα σε απογοητεύσουν.

Αν και το Netflix είναι η πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ελλάδα για να δουν σειρές και ταινίες της επιλογής τους, η αλήθεια είναι πως το HBO έχει εξίσου πολύ καλές σειρές.

Μάλιστα πολλές από τις σειρές του HBO έχουν γίνει ανάρπαστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό κατακτώντας πολλά βραβεία, διακρίσεις και φυσικά, fans ανά τον κόσμο.

Παρακάτω, λοιπόν, παραθέτουμε μερικές από τις πιο ωραίες σειρές που έχει βγάλει το HBO ποτέ και αξίζουν αδιαμφισβήτητα το χρόνο σου.

1. Big Little Lies

Υπόθεση: Μία κλειστή κοινωνία με τα δικά της μυστικά και ένα θρίλερ για έναν φόνο περιπλέκονται άριστα σε μία σειρά που δε θα θέλεις να τελειώσει. Την ιστορία διηγούνται τρεις μητέρες, η Μάντελιν, η Σελέστ και η Τζέιν και μας περιγράφουν μια κωμόπολη που βράζει από τις φήμες που κυκλοφορούν και διχάζεται από τα «έχω» και «δεν έχω». Βγαίνουν στη φόρα συγκρούσεις, μυστικά και προδοσίες που δοκιμάζουν τις σχέσεις μεταξύ συζύγων, γονιών και παιδιών, φίλων και γειτόνων.

Εξαιρετικές ερμηνείες από το καστ και η σκηνοθεσία εξαιρετική. Δεν είναι τυχαίο που η σειρά βραβεύτηκε με 8 EMMY.

2. The Sopranos

Υπόθεση: Η σειρά διαδραματίζεται στο New Jersey των Η.Π.Α. ο τηλεοπτικός φακός ακολουθεί την οικογένεια του Tony Soprano που είναι διοικητής της τοπικής Μαφίας. Οι σχέσεις ανάμεσα στα μελή της οικογένειας, τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Tony με την βοήθεια της ψυχολόγου Dr. Jennifer Melfi (Lorraine Bracco) και οι δυσκολίες του επαγγέλματος.. ξετυλίγονται στους έξι κύκλους της σειράς.

3. Chernobyl

Υπόθεση: Η σειρά δραματοποιεί την αληθινή ιστορία μιας από τις χειρότερες ανθρωπογενείς καταστροφές στην ιστορία. Η μίνι σειρά του HBO, που αποτελείται από 5 επεισόδια, επικεντρώνεται στο ατύχημα του πυρηνικού σταθμού που σημειώθηκε στην Ουκρανική ΣΣΔ (Σοβιετική Ένωση) τον Απρίλιο του 1986, αποκαλύπτοντας πώς και γιατί συνέβη και αναφέροντας τις ιστορίες εκείνων των ανθρώπων που βοήθησαν και πέθαναν στην αντιμετώπιση της καταστροφής, καθώς και τις προσπάθειες συγκάλυψης από τη σοβιετική κυβέρνηση.

Η σειρά βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στις αναμνήσεις των κατοίκων του Πρίπιατ, όπως μεταφέρθηκαν στο βιβλίο Φωνές από το Τσερνόμπιλ της βραβευμένης με Νόμπελ Λευκορωσίδας Σβετλάνα Αλεξίεβιτς.

4. Euphoria

Υπόθεση: Η Rue είναι μία δεκαεφτάχρονη τοξικομανής που κουβαλάει τη σοφία όλου του κόσμου- ενός κόσμου που την έχει ήδη κουράσει. Βρίσκει την “Euphoria” μόνο στα ναρκωτικά και στη νέα της φίλη, Jules. Όσο παλεύει να βρει την ισορροπία στη ζωή της μάς αφηγείται τις περιπέτειες των φίλων της κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Κάθε επεισόδιο ξεκινά με την ιστορία ενός χαρακτήρα από το παρελθόν του, και συγκεκριμένα από τότε που ήταν έντεκα ετών. Μέσα από τούτες τις σύντομες ματιές στο παρελθόν των χαρακτήρων, ο θεατής καταλαβαίνει, κι ίσως μερικές φορές αιτιολογεί, την εξέλιξή τους στην εφηβεία. Οι ιστορίες όλων είναι γεμάτες πόνο, ίντριγκα και πρόκληση- ιστορίες για αλκοόλ, βία, σεξ, φιλία και ναρκωτικά.

Δείτε επίσης: We Are Who We Are: Ο δημιουργός του «Call Me By Your Name» επιστρέφει με νέα σειρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;