Οι φανς του
Τελικά, οι φανατικοί θαυμαστές έχουν και ΑΚΡΑΙΕΣ απαιτήσεις!

Το Game of Thrones αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά φαινόμενα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Η σειρά βιβλίων που έγινε η πολύ επιτυχημένη σειρά του HBO, κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως. Αυτοί, τώρα, οι θαυμαστές έχουν μία… περίεργη απαίτηση από τον συγγραφέα της επιτυχημένης σειράς George R. R. Martin!

Όπως ξέρεις, ο γνωστό συγγραφέας δεν έχει ολοκληρώσει τη σειρά βιβλίων στην οποία βασίστηκε η σειρά του HBO. Μάλιστα, οι δημιουργοί της σειράς έπρεπε να ακολουθήσουν ότι τους είχε πει ο συγγραφέας για το τέλος τους έπους. Τώρα, όμως, οι φανατικοί θαυμαστές της σειράς ζητάνε από τον συγγραφέα του Game of Thrones, να μπει στη φυλακή. Κι αυτό διότι αθέτησε μια μεγάλη υπόσχεση που τους είχε δώσει!

Ο συγγραφέας, το 2019 έδωσε μία υπόσχεση στους θαυμαστές του Game of Thrones. Στην υπόσχεσή του αυτή έλεγε ότι αν μέχρι τις 29 Ιουλίου 2020 δεν ολοκληρώσει τη συνέχεια του “A Song of Fire and Ice”, τότε θα μπορούν να τον κλείσουν στη φυλακή. Ο γνωστός συγγραφέας συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

“Αν δεν έχω στο χέρι το “The Winds of Winter” όταν φτάνω στη Νέα Ζηλανδία για το worldcon.

Έχετε εδώ την επίσημη γραπτή άδεια μου να φυλακιστώ σε ένα κελί στο White Island, με θέα τη λίμνη θειικού οξέος, μέχρι να πεθάνω.”

Και, τώρα, οι θαυμαστές ζητούν ακριβώς αυτό! ΑΚΡΑΙΟ! Μάλιστα, ένα θαυμαστής του έπους του George R. R. Martin έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

“Στείλτε τους ομοσπονδιακούς.”

Ενώ, ένας άλλος έκανε μία δημοσίευση στην οποία πρόσθεσε ένα GIF ενός αστυνομικού:

“Ήρθε η ώρα σας Τζορτζ.”

Η σειρά του HBO έχει ολοκληρωθεί αφήνοντας ποικίλες αντιδράσεις στους θαυμαστές της σειράς και των βιβλίων, που περιμένουν να δουν την εκδοχή του διάσημου συγγραφέα για το τέλος του έπους του. Το πολυαναμενόμενο 6ο βιβλίο της σειράς θα ήταν εκείνο που θα απαντούσε στο βασικό ερώτημα. Ποιος θα ήταν αυτός που θα κατάφερνε να επικρατήσει στο τέλος και να κάτσει στον Σιδερένιο Θρόνο;

Ο George R. R. Martin είχε ξεκινήσει πριν από 8 χρόνια να γράφει τι βιβλίο, το οποίο όμως καθυστέρησε. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο ίδιος διηγήθηκε προφορικά το τέλος της ιστορίας του στους δημιουργούς της σειράς, ώστε εκείνοι να μπορέσουν να γράψουν τα σενάρια του φινάλε.

Μένει να δούμε, αν θα καταφέρουμε ποτέ να διαβάσουμε το τέλος του Game of Thrones από τα χέρια του Martin!

Δείτε ακόμα: «House of the Dragon»: Έρχεται το prequel του Game of Thrones (Photos & Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;