Άγριες Μέλισσες: Η Δανάη Μιχαλάκη απαντάει στο αν θα δούμε τρίτη σεζόν της σειράς
Η Δανάη Μιχαλάκη σε συνέντευξή της μίλησε για το ενδεχόμενο να δούμε και τρίτη σεζόν στη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

Η σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες” είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών και η σειρά που έχει κάνει το τηλεοπτικό κοινό να περιμένει με αγωνία τη συνέχεια. Πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον της σειράς και για το αν θα δούμε και μία τρίτη σεζόν. Η Δανάη Μιχαλάκη σε συνέντευξή της μίλησε για την επιτυχία της σειράς, αλλά και για το αν θα συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά.

Η Δανάη Μιχαλάκη, γνωστή μέσα από τη σειρά ως Δρόσω, μίλησε στη Real life και τον Βασίλη Μπουζιώτη με αφορμή την συνέχιση της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”. Θα ήθελε η ίδια να υπάρξει και τρίτη σεζόν στο αγαπημένο Διαφάνι; Η Δανάη Μιχαλάκη απάντησε τα εξής:

“Ψήνομαι, φυσικά και ψήνομαι γιατί είναι μια δουλειά που αγαπώ πάρα πολύ. Δεν γνωρίζω αν ισχύουν πράγματι οι φήμες πως θα… πάμε και του χρόνου, αλλά, ναι, το θέλω, γιατί έχουμε δεθεί πάρα πολύ όλοι οι συντελεστές – ηθοποιοί, συνεργείο κλπ.

Φυσικά, δεν έχει νόημα να γίνει κάτι για να γίνει μόνο αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους εξαιρετικούς σεναριογράφους πως θα βρουν τον τρόπο να… κλέψουν το κοινό, όπως κάνουν και τώρα, στη δεύτερη σεζόν, με τις συνεχείς ανατροπές και εκπλήξεις.”

Επίσης, η νεαρή πρωταγωνίστρια αποκάλυψε πως εντυπωσιάστηκε όταν πήρε τα πρώτα σενάρια στα χέρια της και πάντα αναμένει τα επόμενα με μεγάλη λαχτάρα. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

“Άσε που θέλω και τα πολύ παρακάτω και δεν τα ξέρω.”

Τι άλλο θα συμβεί, όμως, στον χαρακτήρα που υποδύεται, τη Δρόσω, στη συνέχεια της σειράς; Η ίδια τονίζει:

“Πιο πολύπαθη δεν γίνεται όντως! Αν και ποτέ δεν ξέρεις τι της επιφυλάσσουν ακόμα! Στην αρχή είχα στο νου μου πως πρόκειται για ένα αθώο, χαρούμενο πλασματάκι και βρέθηκε στην Τρούμπα.”

Ας ελπίσουμε ότι θα απολαύσουμε για ακόμα μία φορά την επιτυχημένη αυτή σειρά του ANT1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;