Netflix: 4 σειρές εποχής για να σου κρατήσουν συντροφιά το σαββατοκύριακο
Μερικές σειρές εποχής που αξίζουν το χρόνο σου!

Οι σειρές  και οι ταινίες εποχής τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει μεγάλη απήχηση, καθώς τα βασιλικά ανάκτορα, τα περίτεχνα φορέματα και γενικότερα οι ενδυμασίες συνθέτουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα που κάνει το κοινό να μεταφέρεται σε μία διαφορετική εποχή από τη δική μας.

Σε μία εποχή όπως αυτή που διανύουμε, λοιπόν, ο κόσμος έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ να μεταφερθεί σε μία άλλη εποχή χωρίς όλα αυτά τα προβλήματα που ταλανίζουν την ανθρωπότητα το τελευταίο διάστημα.

Ακόμη, πολλές φορές οι σειρές εποχής, καθώς ξεδιπλώνονται μπροστά στην οθόνη των θεατών, προσφέρουν σημαντικές πληροφορίες για κάποια ιστορικά γεγονότα ή πρόσωπα. Από την άλλη, κάποιες άλλες φορές επιβεβαιώνουν ότι όσο περισσότερο αλλάζουν τα πράγματα τόσο περισσότερο μένουν ίδια.

Έτσι, σε περίπτωση που αναζητάς κάποια σειρά εποχής, σού προτείνουμε μερικές πολύ καλές επιλογές που διαθέτει το Netflix!

1. Οι Τηλεφωνήτριες

Υπόθεση: Η σειρά ακολουθεί η ζωή τεσσάρων γυναικών που εργάζονται ως χειριστές γραμμών σε μια τηλεφωνική εταιρεία στη Μαδρίτη στα τέλη της δεκαετίας του 1920. Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες καθώς προσπαθούν να κερδίσουν την ανεξαρτησία και την ελευθερία από τον καταπιεστικό έλεγχο των ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί πως η σειρά προσφάτως ολοκληρώθηκε, οπότε δε θα περιμένεις πώς και πώς την επόμενη σεζόν.

2. The Crown

Υπόθεση: Το Στέμμα επικεντρώνεται στη ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ από τον γάμο της το 1947 μέχρι τη σημερινή εποχή. Στη σειρά απεικονίζονται πολλά σημαντικά γεγονότα της Βρετανικής ιστορίας όπως τα πρώτα χρόνια της βασιλείας της Βασίλισσας, τα γεγονότα με τον Ουίνστον Τσόρτσιλ και την παραίτησή του από Πρωθυπουργός, ενώ παρουσιάζονται πολλές γνωστές προσωπικότητες που έχουν συνδεθεί με τη βασιλική οικογένεια όπως η Μάργκαρετ Θάτσερ και φυσικά η Νταϊάνα.

3. Bridgerton

Υπόθεση: Η σειρά είναι εμπνευσμένη από ομώνυμα best seller και ακολουθεί τα 8 δεμένα αδέρφια της κοσμικής και ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αληθινή αγάπη.

4. Outlander

Υπόθεση: Αυτή η επική ιστορία είναι προσαρμοσμένη από τη δημοφιλή σειρά μυθιστορημάτων της Νταϊάνα Γκάμπαλτον και επικεντρώνεται στην ερωτική ιστορία δύο εραστών που ανήκουν, όμως, σε διαφορετικές εποχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
61 - 42
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;