Peppermint: Ποιος ηθοποιός από τις
Κι όμως! Αυτός ο ηθοποιός από τις "Άγριες Μέλισσες" πρωταγωνιστούσε στο "Peppermint".

Η ταινία Peppermint κυκλοφόρησε το μακρινό 1999 σε σκηνοθεσία του Κώστα Καπάκα και αποτέλεσε την υποψηφιότητα της Ελλάδας για τα Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας. Αν και, τελικά, η ταινία απορρίφθηκε στα Όσκαρ, κατάφερε να κερδίσει διάφορες διακρίσεις και έλαβε θετικές κριτικές από το κοινό και τους κριτικούς.

Σύμφωνα με την υπόθεση, ο Στέφανος, ένας άντρας κοντά στα 40, προσκαλείται τηλεφωνικώς από έναν φίλο του σε ένα πάρτι-συνάντηση παλιών φίλων και συμμαθητών. Οδεύοντας προς το πάρτι αναπολεί τα παιδικά του χρόνια, οικογενειακές στιγμές στο πατρικό του σπίτι με τους γονείς και τους συγγενείς του, σκηνές από το σχολείο και τις καλοκαιρινές διακοπές και, κυρίως, τον πρώτο του έρωτα με την αγαπημένη του ξαδέλφη, τη Μαρίνα.

Στο Peppermint, λοιπόν, ήταν ο πρώτος πρωταγωνιστικός ρόλος του Γιώργου Γεροντιδάκη, ο οποίος υποδύθηκε το Στέφανο στην παιδική του ηλικία. Έπειτα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του Μελέτη στη δημοφιλή και αγαπημένη σειρά “Άγριες Μέλισσες”. 

Έτσι, ο Γιώργος Γεροντιδάκης μοιράστηκε μια throwback φωτογραφία του από τότε που ήταν 10 ετών και πρωταγωνιστούσε στην ταινία Peppermint πηγαίνοντάς μας πίσω στο 1999.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

1999 και μου φαίνεται σαν χθες… , #actor #moments #movie #perfomance #pepermint

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Gerontidakis (@gerontidakis.giorgos) στις

Δείτε επίσης: «Άγριες Μέλισσες»: Δε θα συνεχίσουν (τελικά) για τρίτη σεζόν;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;