Δύο σειρές και δύο ταινίες για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Εσύ τι θα δεις αυτό το ΣουΚου;

Το Σαββατοκύριακο είναι επιτέλους εδώ και θέλεις να χαλαρώσεις με τη συντροφιά μίας ωραίας ταινίας ή σειράς. Κάτι η απαγόρευση κυκλοφορίας, κάτι τα μαγαζιά που είναι κλειστά, περνάς αρκετές ώρες τα βράδια στο σπίτι και θέλεις να βρεις μία συντροφιά.

Ευτυχώς, αυτή η εβδομάδα έχει αρκετά πράγματα για να επιλέξεις!

Σειρές

Lupin

Έμπνευση για τη νέα σειρά του Netflix αποτελούν τα μυστήρια του Arsène Lupine, φανταστικού κλέφτη κυρίων που γράφτηκε από τον Γάλλο μυθιστοριογράφο Maurice Leblanc το 1905. Η ιστορία ακολουθεί έναν μετανάστη από τη Σενεγάλη στο Παρίσι, όπου χρησιμοποιεί την εμφάνισή του για να καλύπτει τις ληστείες του. Η σειρά βάζει και το στοιχείο της φυλετικής διαφοράς και σου δίνει ένα θρίλερ με βάθος και νόημα.

Το Μπινελίκι και η Ιστορία του

Ένας πρωτότυπος τίτλος…

Ο Nicolas Cage παρουσιάζει, όπως μπορείς να καταλάβεις και από τον τίτλο, την ιστορία πίσω από γνωστές βρισιές που χρησιμοποιούμαι στην καθημερινότητά μας. Πολλές από αυτές έχουν πάρει και θέση στην pop κουλτούρα. Ένα αστείο και διαφορετικό ντοκιμαντέρ(?), μπορείς να το πεις και έτσι, που αξίζει τον χρόνο σου.

Ταινίες

Pieces of a Woman

Στη νέα του ταινία ο Kornél Mundruczó θίγει ένα δύσκολο θέμα που είναι και πολύ προσωπικό. Μαζί με τη γυναίκα του έγραψαν και δημιουργήσαν την ταινία αυτή μετά το χαμό του νεογέννητου παιδιού τους. Το πρώτο μισάωρο της είναι μία αριστουργηματική σεκάνς που ακολουθεί τα πρόσωπα κατά τη διάρκεια του τοκετού και το κακό το βλέπεις να ελλοχεύει στις γωνίες του κάδρου μέχρι που χτυπά απρόσμενα. Η Vanessa Kirby δίνει μία εσωτερική και καταπληκτική ερμηνεία ως μία γυναίκα που ψάχνει να ενώσει τα κομμάτια της μετά από όλα αυτά που έγιναν. Ενώ, η Ellen Burstyn την ακολουθεί βήμα βήμα ως η μητέρα που έχει διαφορετικό τρόπο να θρηνεί. Μία δύσκολη ταινία που αξίζει, όμως, τον χρόνο σου.

The Aftermath

Μία συγκατοίκηση ενός ζευγαριού από τη Βρετανία με τους προηγούμενους Γερμανούς που διέμεναν στο σπίτι μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, θα φέρει μεγάλες ανατροπές και μία διαφορετική ιστορία αγάπης. Η Keira Knightley μας έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι τα δράματα εποχής της ταιριάζουν γάντι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

15-05-2024

Σινδος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;