Τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και, αρχικά, είχαν γραφτεί για άλλους καλλιτέχνες
Τα τραγούδια αυτά έγιναν μεγάλες επιτυχίες, αν και, αρχικά, είχαν γραφτεί για άλλους καλλιτέχνες.

Πολλά είναι τα τραγούδια που έχουν γίνει πολύ μεγάλες επιτυχίες και όταν είχαν πρωτοκυκλοφορήσει τα ακούγαμε ξανά και ξανά. Θα μας ήταν πολύ δύσκολο να φανταστούμε μεγάλες επιτυχίες να τις τραγουδάει κάποιος άλλος. Όμως, πολλά κομμάτια που έγιναν επιτυχίες από συγκεκριμένους καλλιτέχνες είχαν γραφτεί για κάποιον άλλο.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εμείς γνωρίζαμε ότι τα κομμάτια αυτά είχαν αρχικά γραφτεί για διαφορετικούς καλλιτέχνες.

1. Shape of You

Με πάνω από 5 δισεκατομμύρια προβολές στο YouTube, το τραγούδι του Ed Sheeran, “Shape of You” ήταν το # 1 τραγούδι που έπαιξε στο Spotify το 2019. Ωστόσο, σε μια συνέντευξη στο BBC Radio 1, ο τραγουδιστής αποκάλυψε ότι αυτό το επιτυχημένο τραγούδι προοριζόταν αρχικά για τη Rihanna. Αλλά λόγω μερικών από τους στίχους αποφασίστηκε αργότερα ότι θα έπρεπε να τραγουδήσει το τραγούδι ο ίδιος.

2. I Don’t Wanna Miss A Thing

Η μεγάλη επιτυχία των Aerosmith που ήταν το soundtrack της επιτυχημένης ταινίας “Armageddon” είναι ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια των τελευταίων δεκαετιών. Το τραγούδι γράφτηκε από την Dianne Warren, η οποία αποκάλυψε ότι αρχικά φαντάστηκε τη Celine Dion να ήταν η τραγουδίστρια του κομματιού αυτού.

3. All About That Bass

Πριν η τραγουδίστρια καταφέρει να κατακτήσει βραβεία Grammy, η Meghan Trainor ήταν τραγουδοποιός, γράφοντας τραγούδια για πολλούς διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Rascall Flatts, Fifth Harmony και JLo. Αρχικά παρουσίασε το All About That Bass σε μεγάλα ονόματα όπως οι Beyoncé και Adele, αλλά αποφάσισε να το ερμηνεύσει η ίδια όταν κανείς δε δέχτηκε το τραγούδι αυτό. Τελικά, έγινε το πρώτο επιτυχημένο single της και την οδήγησε να κερδίσει ένα βραβείο Grammy.

4. Halo

Το τραγούδι Halo κέρδισε πολλά βραβεία και υποψηφιότητες για την Beyoncé το 2009 και το 2010, ενώ, αποτελεί και μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ο Ryan Tedder, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος των One Republic, και ένας από τους δημιουργούς του τραγουδιού, αποκάλυψε ότι αυτό το τραγούδι ήταν να ερμηνευτεί από τη νικήτρια του X-Factor, Leona Lewis.

5. Telephone

Η Stefani Germanotta, ευρέως γνωστή ως Lady Gaga, έγραψε αρχικά το τραγούδι αυτό για την Britney Spears. Αλλά όταν το τραγούδι της απορρίφθηκε από την πριγκίπισσα της pop, η Gaga πήρε το τραγούδι και συνεργάστηκε με την Beyoncé για να το μετατρέψει σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της με περίπου 400 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

6. Umbrella

Ακόμα ένα τραγούδι που απέρριψε η Britney Spears ήταν το τραγούδι που επέτρεψε στη Rihanna να κερδίσει ένα Grammy το 2008 και να κατακτήσει την κορυφή των τσαρτς παγκοσμίως. Το τραγούδι αρχικά παρουσιάστηκε στην Spears, η οποία αποφάσισε να μην το τραγουδήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1