Αυτό είναι το 9ο rock τραγούδι που καταφέρνει να σπάσει το φράγμα των 1 δισ. views στο YouTube
To αγαπάμε.

Τα τελευταία χρόνια το streaming στη μουσική βιομηχανία έχει πάρει τη θέση των φυσικών άλμπουμ και των δίσκων. Όλο και πιο συχνά, για να μετρήσουμε την επιτυχία ενός κομματιού κοιτάμε τα views στο YouTube και τα streams σε πλατφόρμες όπως το Spotify και το Apple Music. Ένα από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα για ένα τραγούδι είναι να συγκεντρώσει 1 δισ. views στο YouTube, κάτι που κατάφερε ακόμα ένα rock, γνωστό κομμάτι.

Οι System of a Down, μετά από 15 χρόνια απουσίας, κυκλοφόρησαν εντελώς απροσδόκητα δύο νέα τραγούδια. Όλο αυτό που προκλήθηκε από την κυκλοφορία τους, φαίνεται να έδωσε ένα… boost σε παλαιότερα κομμάτια της rock μπάντας.

Λίγες εβδομάδες μετά την ξαφνική κυκλοφορία των δύο νέων τραγουδιών, ένα από τα τραγούδια της μπάντας που άφησαν εποχή, το κομμάτι “Chop Suey”, έσπασε το φράγμα του 1 δισ. views στο YouTube! Με το επίτευγμα αυτό, το γνωστό τραγούδι γίνεται το ένατο rock τραγούδι στην ιστορία που καταφέρνει κάτι αντίστοιχο/

Στην κορυφή με σχεδόν 1,5 δισ. προβολές βρίσκεται το “Numb” των Linkin Park και ακολουθούν το “November Rain” των Guns N Roses, το “Bohemian Rhpasody” των Queen, τo “Smells Like Teen Spirit” των Nirvana, ενώ το “Sweet Chile O’ Mine” κλείνει την πρώτη πεντάδα. Στην 6η θέση βρίσκεται το “In The End” και πάλι από τους Linkin Park, στην 7η το “Do I Wanna Know” των Arctic Monkeys και στην 8η το “Zombie”των Cranberries.

Tην δεκάδα ολοκληρώνουν, χωρίς, όμως, να έχουν ξεπεράσει το 1 δισ. σε views τα “It’s My Life” των Bon Jovi, που έχει πάνω από 900 εκατομμύρια views και το “Nothing Else Matters” των Metallica. Το τελευταίο έχει ξεπεράσει τα 850 εκατομμύρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη System Of A Down (@systemofadown)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;