Κι όμως, ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι που κλείνει 26 χρόνια από την κυκλοφορία του έφτασε στην κορυφή των τσαρτς
Ένα από τα πιο κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια βρίσκεται και πάλι στο νούμερο 1 των τσαρτς σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Ο Δεκέμβριος έχει μπει για τα καλά και, ξέρεις τι σημαίνει αυτό… Τα Χριστούγεννα 2020 έρχονται! Μπορεί, φέτος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού να είναι τελείως διαφορετικά από ότι περιμέναμε, όμως, για να μπούμε στο κλίμα των γιορτών και να μας φτιάξει κάπως η διάθεση έχουμε αρχίσει, ήδη, να ακούμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να βλέπουμε ταινίες με θέμα τη γιορτή αυτή. Μάλιστα, ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε 26 χρόνια πριν έφτασε στην κορυφή των Ευρωπαϊκών τσαρτς.

Μπορείς να φανταστείς για πιο τραγούδι μιλάμε!

Το τραγούδι της Mariah Carey, “All I Want for Christmas Is You” βρέθηκε στην κορυφή πολλών ευρωπαϊκών charts, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια (μαζί με το “Χριστούγεννα” της Δέσποινα Βανδής θα πούμε εμείς). Το τραγούδι ήταν μέρος του άλμπουμ του 1994 “Merry Christmas”.

Το τραγούδι αυτό κατέκτησε την κορυφή αυτήν την εβδομάδα, αφού οι χρήστες έκαναν 10,8 εκατομμύρια φορές streaming για να το ακούσουν σε διάφορες υπηρεσίες όπως το YouTube, Spotify, Apple Music κλπ. Μερικές από τις ευρωπαϊκές χώρες που έφτασε στην κορυφή των τσαρτς του είναι η Αυστρία, η Ιταλία, η Νορβηγία, η Γερμανία, η Ολλανδία και το Hνωμένο Βασίλειο.

Η Mariah Carey με μία ανάρτησή της ευχαρίστησε τους θαυμαστές της, αλλά και όλους όσους επέλεξαν το τραγούδι της για να μπουν στο κλίμα των γιορτών.

Ο Scott Millis του BBC Radio, που αποκάλυψε ποια τραγούδια κατέκτησαν την κορυφαία δεκάδα των τσαρτς την Παρασκευή, δήλωσε τα εξής:

“Πραγματικά είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια που αν και δεν ήταν ποτέ το νούμερο ένα έχει φτάσει τελικά στην πρώτη θέση.

Ας ελπίσουμε ότι μπορεί να κρατήσει μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων!”

Με το τραγούδι αυτών που είναι 26 χρονών, η Carey κατάφερε να ρίξει από την κορυφή την Αριάνα Γκράντε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;