Θεσσαλονίκη: Βραβείο για το παρκάρισμα της χρονιάς - Παράτησε το ΙΧ στη μέση του δρόμου
Αυτός ο οδηγός «σκίπαρε» κάθε άλλη παράβαση και πάρκαρε κατευθείαν στη μέση του δρόμου

Ένας οδηγός στη Θεσσαλονίκη κατέληξε να κάνει «οσκαρικό» παρκάρισμα, μιας και παράτησε το αυτοκίνητο του στη μέση του δρόμου.

Αλλά πρόσφατα, βίντεο που ανέβηκε στο TikTok ένας κάτοικος της συμπρωτεύουσας και μοιράστηκε το RThess, εξέθεσε ίσως το κορυφαίο παρκάρισμα που έχετε δει ποτέ.

Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος οδηγός έκοψε όλη την κίνηση στα δύο.

@thetennisproject Βραβείο για το παρκάρισμα της χρονιάς 🏆 #thessaloniki #greece #viral #tiktok #road ♬ πρωτότυπος ήχος – thetennisproject

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες χθες (04/01) το πρωί, ένα λευκό αυτοκίνητο βρέθηκε ακριβώς στη μέση δρόμου διπλής κατεύθυνσης, παρκαρισμένο διαγώνια πάνω στη διαχωριστική γραμμή, κοντά στη συμβολή των οδών Μαρτίου και Δελφών, στη Θεσσαλονίκη, χωρίς κανένας να γνωρίζει ποιος την άφησε εκεί.

Φυσικά, μπλόκαρε όλος ο δρόμος, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να ψάχνουν να βρουν ποιος το παράτησε μες στη μέση, ενώ το σκηνικό κατέγραψε χρήστης του TikTok, με τους οδηγούς να ακούγονται: «Δεν ξέρουμε ποιος είναι ο οδηγός. Το άφησε και έφυγε. Και τώρα θα πει κανείς, “τι πιο λογικό;”».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
3'
11 - 15
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1