TikToker εντόπισε φάντασμα σε νεκροταφείο - «Δεν είμαστε μόνοι μας» - Δείτε το ανατριχιαστικό, viral βίντεο
Η απόκοσμη ανακάλυψη έγινε στο Google Street View και έχει αφήσει έκπληκτους όλους τους λάτρεις των παραφυσικών φαινομένων.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο μιας δημιουργού περιεχομένου στο TikTok, όπου αναφέρει πως βρήκε φάντασμα κοντά σε νεκροταφείο.

Η απόκοσμη ανακάλυψη έγινε στο Google Street View και έχει αφήσει έκπληκτους όλους τους λάτρεις των παραφυσικών φαινομένων.

Αυτή η εικόνα έχει εξάψει τη φαντασία των θεατών, οδηγώντας σε εκτεταμένες εικασίες και θεωρίες συνωμοσίας.

Η Amy Pendleton, κάτοικος του New Hampshire, ήταν η πηγή της αναστάτωσης στο διαδίκτυο αφού φέρεται να εντόπισε ένα φάντασμα στο ιστορικό νεκροταφείο Gilson στο Nashua του New Hampshire.

Αυτή η περίεργη παρατήρηση, την οποία η Pendleton μοιράστηκε σε ένα βίντεο στο TikTok, έγινε γρήγορα viral, τραβώντας την προσοχή των κυνηγών φαντασμάτων και των πιστών στα υπερφυσικά φαινόμενα παγκοσμίως.

Στο βίντεό της, η tiktoker καλεί τους θεατές να εξερευνήσουν το νεκροταφείο Gilson μέσω της δημοφιλούς υπηρεσίας χαρτογράφησης της Google.

Καθώς αλλάζει σε μια πανοραμική προβολή 360 μοιρών και πλοηγείται στο δρόμο που βρίσκεται δίπλα στο νεκροταφείο, αποκαλύπτει μια τρομακτική φιγούρα με θολό πρόσωπο, που φαίνεται να κρύβεται πίσω από ένα σύνολο πέτρινων τοίχων.

Αν το παρατηρήσουμε λίγο πιο προσεκτικά, θα δούμε ότι στην εικόνα φαίνεται το κεφάλι και ο κορμός ενός μεσήλικα άντρα που κοιτάζει απόκοσμα τον θεατή με τρόπο που θυμίζει σκηνές από ταινίες τρόμου.

Σε ένα επόμενο κλιπ, το υλικό δείχνει μια άλλη, πιο αφηρημένη σκιώδη οντότητα να στέκεται πίσω από τον τοίχο στα αριστερά του αρχικού φαντάσματος.

«Περίμενε, είναι κι άλλο ένα; Αυτό είναι σίγουρα φάντασμα», αναφέρει η Pendleton, ενώ ακούγεται το εμβληματικό τραγούδι του τίτλου από την ταινία «Ghostbusters».

 

@amypendletown #ghostongoogle #googlestreetview #googlemaps #imfamous ♬ original sound – Amy Pendleton

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;