INFESTATION 88: Νέο horror παιχνίδι με πρωταγωνιστή τον... Μίκι Μάους!
Λίγες ώρες μετά την απελευθέρωση των δικαιωμάτων του Μίκι Μάους, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του INFESTATION 88 με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ήρωα... αλλιώς!

H 1η Ιανουαρίου του 2024 ήταν μία ημερομηνία ορόσημο για τον Μίκι Μάους, αφού ο αγαπημένος ήρωας απελευθερώθηκε από διαιώματά του. Έτσι, η αρχική έκδοση του Μίκι πλέον δεν ανήκει μόνο στη Disney, καθώς δεν προστατεύεται πλέον από πνευματικά δικαιώματα. Αυτό σημαίνει πως ο πρώτος Μίκι μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα με όποιον τρόπο αυτός θέλει.

Έτσι, λίγες ημέρες μετά την «απελευθέρωση» του Μίκι Μάους έχουμε το πρώτο πόνημα που αξιοποιεί τον Μίκι Μάους σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Πρόκειται για το INFESTATION 88, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024. Το INFESTATION 88 είναι ένα horror παιχνίδι, στο οποίο θα ο παίκτης/η παίκτρια θα είναι ένας εξολοθρευτής που αντιμετωπίζει δυσοίωνες μολύνσεις που προκαλούνται από διεστραμμένες εκδοχές κλασικών χαρακτήρων και αστικών θρύλων.

Το παιχνίδι θα έχει επεισοδιακή δοκιμή και στο πρώτο επεισόδιο κάνει την εμφάνσισή του ο Μίκι Μάους με κάποιες… αλλαγές! Συγκεκριμένα, στο πρώτο επεισόδιο ο τρομακτικός Μίκι Μάους είναι η «πηγή του κακού», αφού είναι ο χαρακτήρας που ευθύνεται για την πηγή της μόλυνσης δεν είναι άλλος από τον Mickey Mouse. Έτσι, οι παίκτες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να εξερευνήσουν την περιοχή και να βρουν την πηγή της μόλυνσης πάση θυσία.

Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα υποστηρίζει co-op για έως και 4 παίκτες, ενώ το gameplay έχει αρκετές ομοιότητες με το Phasmophobia. Οι παίκτες θα έχουν στην διάθεσή τους γκάμα εξοπλισμού προκειμένου να ολοκληρώσουν την αποστολή τους, ενώ παράλληλα θα πρέπει να παρακολουθούν την ασυνήθιστη δραστηριότητα μέσω καμερών.

Μέχρι στιγμής έχει κυκλοφορήσει μόνο το πρώτο trailer, όπου βλέπουμε τον Μίκι Μάους βρόμικο με μία στολή που μοιάζει με στολή μποξέρ και έτοιμο να προκαλέσει… πανικό!

Μάλιστα, το πρώτο trailer του παιχνιδιού ξεκινάει με ένα disclaimer ενημερώνοντας τους πάντες ότι μεταξύ άλλων «το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από έργα που είναι πλέον κοινό κτήμα (όλων)».

Το Infestation 88 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024 για τους υπολογιστές, ενώ ακόμη δεν είναι γνωστή η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;