PlayStation 5 Pro φήμες και διαρροές
Όλα όσα ισχυρίζονται οι πιο πρόσφατες πληροφορίες

H συζήτηση για το PlayStation 5 Pro, δεν είναι καινούργια, αφού για την υποτιθέμενη κυκλοφορία του γράφαμε και πέρσι τέτοια εποχή. Σύμφωνα όμως με τις πιο πρόσφατες φήμες η κυκλοφορία του είναι σχεδόν δεδομένη. Τροφή για το νέο κύκλο συζητήσεων έδωσε ο Jeff Grubb, δημοσιογράφος του γνωστού gaming site Giant Bomb, ο οποίος σε πρόσφατο επεισόδιο του podcast του Game Mess Decides, σχολίασε κάποιες διαρροές για τις προδιαγραφές του συστήματος λέγοντας ότι: “Αυτή η διαρροή για το PS5 Pro είναι σχεδόν σίγουρα πραγματική, με βάση τα όσα έχω ακούσει ως τώρα, και προφανώς δεν είμαι ο μόνος που το λέει, αλλά μπορώ να επαναλάβω τη λέξη “επιβεβαιώνω” για όλους.”

“Οι προδιαγραφές που διέρρευσαν θα έλεγα ότι βασίζονται σε ένα φάσμα πιθανών χαρακτηριστικών, καθώς οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί. Η κονσόλα μάλλον θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2024, και το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι θα υποστηρίζει μία νέα αποκλειστική τεχνολογία της Sony, τύπου DLSS, που θα χρησιμοποιεί τον δικό της machine learning αλγόριθμο για να κάνει upscale τα γραφικά σε υψηλότερη ανάλυση και frame rate. Και θα έχουν ειδικό hardware στο PS5 Pro για να μπορούν να το κάνουν αυτό.”, συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος.

Οι φημολογούμενες προδιαγραφές όπως συνοψίστηκαν από τον YouTuber RedGamingTech ακολουθούν στην επόμενη φωτογραφία, ενώ ο ίδιος έχει κάνει και ένα ολόκληρο επεισόδιο στο κανάλι του αφιερωμένο στο PS5 Pro και τη δική του ανάλυση για τη στρατηγική της Sony, που μπορείς να παρακολουθήσεις εδώ.

Playstation 5 Pro

Μία μέρα μετά πάντως ο γνωστός leaker Ζuby_Tech ήρθε να βάλει και ακόμα μία φήμη στο τραπέζι, ισχυριζόμενος πως το PS5 Pro θα μπορεί να υποστηρίξει gaming στα 144 καρέ.

Αν τελικά επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω, το PS5 Pro θα έχει ίδιο επεξεργαστή με το PS5, αλλά με υψηλότερους χρονισμούς, σημαντικά βελτιωμένο κύκλωμα γραφικών και τη νέα τεχνολογία τύπου DLSS, κάτι που θα επιτρέψει την αξιοποίηση του Ray Tracing από περισσότερα παιχνίδια διατηρώντας την ανάλυση και το frame rate σε υψηλά επίπεδα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Sony ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι συνολικές πωλήσεις του PS5 ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια κονσόλες και η κυκλοφορία του PS5 Pro πριν την επόμενη εορταστική περίοδο, θα βοηθούσε να τονωθούν ακόμα περισσότερο οι πωλήσεις με την κονσόλα να μπαίνει στο δεύτερο μισό του κύκλου ζωής της.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
5'
0 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
5'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;