Beyoncé: Ρεκόρ 20ετίας με τη νέα ταινία της «Renaissance»
Η ταινία-ντοκιμαντέρ «Renaissance: A Film By Beyoncé» κυριάρχησε στο αμερικανικό box office και έσπασε ένα ρεκόρ που διατηρείται εδώ και 20 χρόνια.

Μετά την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του «The Eras Tour Concert Film» της Taylor Swift, έφτασε η ώρα να κάνει πρεμιέρα και η νέα ταινία-ντοκιμαντέρ της Beyoncé με τίτλο «Renaissance: A Film By Beyoncé». Η ταινία της Queen Bey κυριάρχησε στο ντεμπούτο της στο Αμερικάνικο Box Office το τριήμερο που μας πέρασε.

Σύμφωνα με την αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών AMC Theatres -η γνωστή τραγουδίστρια ακολούθησε τα χνάρια της Swift και κυκλοφόρησε την ταινία της χωρίς τη διανομή κάποιου χολιγουντιανού στούντιο μέσα από τη μεγάλη αλυσίδα κινηματογράφων- βρίσκεται στην πρώτη θέση με εισπράξεις $ 21 εκατ. στη Βόρεια Αμερική.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Αν και η προσέλευση του κόσμου στις αίθουσες μετά την Ημέρα των Ευχαριστιών για τις ΗΠΑ συνηθίζεται να είναι μικρή, το «Renaissance» ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Σύμφωνα με το AP, είναι η πρώτη φορά (για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο) που μια ταινία στην πρεμιέρα της ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια εδώ και 20 χρόνια, από την εποχή του «Τελευταίου Σαμουράι» με τον Tom Cruise.

Η Beyoncé έγραψε, σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή της ταινίας η οποία ακολουθεί το «ταξίδι» της παγκόσμιας περιοδείας της από την έναρξη στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι. Η ταινία έκανε ντεμπούτο σε 2.539 αίθουσες στις ΗΠΑ και τον Καναδά, καθώς και σε 94 χώρες παγκοσμίως. Στον υπόλοιπο κόσμο η ταινία συγκέντρωσε 6,4 εκατομμύρια δολάρια σε 2.621 αίθουσες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;