Εξάρχεια: Έξι οι επιθέσεις του 23χρονου
Ο 23χρονος Σύρος, ο οποίος συνελήφθη για τις επιθέσεις γυναικών που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, ήταν γνωστός στις αρχές, αφού ήταν σεσημασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα.

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, βρίσκεται από χθες το βράδυ ο 23χρονος Σύρος, ο οποίος συνελήφθη για τις επιθέσεις γυναικών που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια. Ο άνδρας ήταν γνωστός στις αρχές, αφού ήταν σεσημασμένος για σεξουαλικά εγκλήματα.

Οπως έγινε γνωστό σήμερα, φέρεται να εμπλέκεται σε έξι περιπτώσεις σεξουαλικών επιθέσεων τον τελευταίο μήνα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος φέρεται το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου να επιτέθηκε σε ανήλικη, σε κεντρικό δρόμο των Εξαρχείων και να προέβη, παρά τη θέληση του κοριτσιού, σε γενετήσιες πράξεις.

Δύο ημέρες μετά, στις 20 Νοεμβρίου, νωρίς το πρωί, επίσης σε κεντρικό σημείο των Εξαρχείων, ο άνδρας φέρεται να επιτέθηκε σε 29χρονη γυναίκα, την οποία έριξε στο έδαφος και προέβη σε γενετήσιες πράξεις, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε, αφού προσήλθαν περίοικοι στο σημείο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο άνδρας προσπάθησε να ακινητοποιήσει σε κοντινό σημείο, μια 27χρονη, η οποία προέβαλε αντίσταση και διέφυγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος άνδρας εμπλέκεται και σε περιστατικό στην οδό Στουρνάρη, το απόγευμα της 16ης Νοεμβρίου. Ο 23χρονος εκείνη τη μέρα φέρεται να ακολουθούσε 52χρονη γυναίκα, η οποία όταν εισήλθε σε πολυκατοικία είδε τον άνδρα να μπαίνει μαζί της στο ασανσέρ. Στη συνέχεια της έκλεισε το στόμα, της σήκωσε το φόρεμα και τη θώπευσε. Κατόπιν, επειδή θύτης και θύμα πατούσαν τα κουμπιά των ορόφων, ο ανελκυστήρας ανεβοκατέβαινε ώσπου έφτασε στο ισόγειο, όπου και ο δράστης ετράπη σε φυγή, όταν συνάντησε άλλο πρόσωπο που περίμενε για να μπει στο ασανσέρ.

Μια ημέρα νωρίτερα, στις 15 Νοεμβρίου, στη μία μετά τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Παράσχου και Ασωπίου, στα Εξάρχεια, όταν στάθμευσε το όχημα της, μια 26χρονη γυναίκα είδε τον δράστη να την κοιτάει επίμονα. Εκεί ο 23χρονος φέρεται να την ακολουθούσε πεζός επί 5 λεπτά παρά τον έντονο βηματισμό της κοπέλας και την προτροπή της να μην την ακολουθεί. Μέχρι τη στιγμή που η 26χρονη φώναξε δυνατά, όταν ο δράστης την πλησίασε, με συνέπεια εκείνος να τραπεί σε φυγή.

Τέλος, τον προηγούμενο μήνα, στις 24 Οκτωβρίου, στην περιοχή της Γλυφάδας, 18χρονη φέρεται να είδε τον δράστη να αυνανίζεται, αφού πρώτα την είχε προσεγγίσει. Η παθούσα διέφυγε από το σημείο, καλώντας στο τηλέφωνο φιλικό της πρόσωπο. Ο δράστης την ακολούθησε και προκειμένου να την ακινητοποιήσει της επιτέθηκε, κλείνοντας της με το χέρι του το στόμα και τη μύτη

Παρόλα αυτά η 18χρονη αντιστάθηκε με αποτέλεσμα να πέσουν και οι δύο στο έδαφος. Μετά την πτώση, ο δράστης διέφυγε τρέχοντας, καθώς το σημείο προσέγγισε το φιλικό της πρόσωπο το οποίο η κοπέλα είχε καλέσει νωρίτερα για βοήθεια.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;