Εξάρχεια: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος - Πέμπτη καταγγελία για σεξουαλική επίθεση
Εξάρχεια: Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 23χρονος που συνελήφθη για τις σεξουαλικές επιθέσεις - Ακόμα μία καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας

Πέντε είναι μέχρι στιγμής οι καταγγελίες που έχουν γίνει για σεξουαλικές επιθέσεις στα Εξάρχεια, ενώ για την υπόθεση έχει συλληφθεί ένας 23χρονος το απόγευμα της Τρίτης (21/11) στην πλατεία Κάνιγγος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΕΡΤ, ακόμα μία γυναίκα – περαιτέρω στοιχεία δεν έχουν γίνει γνωστά προς το παρόν – εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από έναν άνδρα.

Ο 23χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες, είναι Σύρος. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα. Ο ίδιος είχε προφυλακιστεί το 2022 στις φυλακές Γρεβενών, κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος τον περασμένο Αύγουστο. Παρόλο που οι σεξουαλικές επιθέσεις στα Εξάρχεια πήραν πρόσφατα μεγάλη διάσταση, οι Αρχές πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό του ήδη από τον Οκτώβριο, καθώς φέρεται να είχε επιτεθεί και σε μια γυναίκα στη Γλυφάδα.

Μετά τις πέντε καταγγελίες- μεταξύ των οποίων και μία από ένα 13χρονο κορίτσι – για επιθέσεις στην περιοχή των Εξαρχείων, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Εξάρχεια: Οι καταγγελίες για απόπειρα βιασμού

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η πρώτη επίθεση έγινε το μεσημέρι της Σαββάτου, στην οδό Βαλτετσίου στα Εξάρχεια, σε βάρος μιας 13χρονης. Ο άγνωστος άνδρας την άρπαξε από τη μέση και προχώρησε σε γενετήσιες πράξεις. Η 13χρονη όμως φώναξε και αντιστάθηκε με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραπεί σε φυγή.

Μία ημέρα μετά, νωρίς το πρωί, σημειώθηκαν ακόμα δύο επιθέσεις των οποίων ο δράστης φαίνεται να είναι ο ίδιος, σύμφωνα με τις περιγραφές των καταγγελλουσών. Οι καταγγέλλουσες ήταν μία 29χρονη και μια 27χρονη.

Ακολούθησε και μία τρίτη καταγγελία από μια 27χρονη, για απόπειρα βιασμού στην οδό Ζωοδόχου Πηγής στα Εξάρχεια. Η 27χρονη αντιστάθηκε, ξέφυγε και ο άνδρας, στη συνέχεια, τράπηκε πάλι σε φυγή.

Η τέταρτη καταγγελία αφορά μια 52χρονη γυναίκα, η οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε την επίθεση το απόγευμα στις 16 Νοεμβρίου, σε ασανσέρ πολυκατοικίας επί της οδού Στουρνάρη. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο δράστης επιχείρησε να μπει μαζί της στο ασανσέρ και την παρενόχλησε. Όμως, όταν άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ, ο δράστης είδε ένα άλλο άτομο και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ
Πηγή cover photo: Intime

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
79'
1 - 0
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
ΤΕΛ
89 - 78
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
ΤΕΛ
98 - 102
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;