Εξάρχεια: Βίντεο ντοκουμέντο αποκαλύπτει την τέταρτη επίθεση από τον «Δράκο»
Τέταρτη επίθεση από τον «δράκο» των Εξαρχείων στην είσοδο μιας πολυκατοικίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναστάτωση στην περιοχή των Εξαρχείων από τις καταγγελίες για την παρουσία ενός μυστηριώδους άντρα, ο οποίος έχει σκορπίσει τον τρόμο, επιχειρώντας να βιάσει ανυποψίαστες γυναίκες.

Αρχικά, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για τρεις επιθέσεις, ωστόσο ένα βίντεο ντοκουμέντο του Mega αποκαλύπτει και μια τέταρτη επίθεση από τον «δράκο» των Εξαρχείων στην είσοδο μιας πολυκατοικίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο άντρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας επιτίθεται στην γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός, αντιδρά και βάζει τις φωνές.

Το ευτύχημα για εκείνη, ήταν πως ένας συνάδελφός της άκουσε τις φωνές της και άρχισε να κυνηγά τον δράστη, ο οποίος τράπηκε σε φυγή.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση του «δράκου» στα Εξάρχεια.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;