Ταυτοποιήθηκε ο «δράκος των Εξαρχείων» - Φέρεται να έχει απασχολήσει ξανά τις Αρχές
Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ο «δράκος των Εξαρχείων» που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει τέσσερις επιθέσεις σε γυναίκες τις τελευταίες ημέρες.

Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ο «δράκος των Εξαρχείων» που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει τέσσερις επιθέσεις σε γυναίκες τις τελευταίες ημέρες.

Όπως αναφέρθηκε πρόκειται για έναν 23χρονο με καταγωγή από τη Συρία. Ο νεαρός άνδρας είναι γνωστός στις Αρχές αφού έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι πρότινος ήταν στις φυλακές Γρεβενών αφού είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού. Αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον περασμένο Αύγουστο.

Ένα νέο βίντεο – ντοκουμέντο, από την τέταρτη επίθεση του «δράκου των Εξαρχείων», ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν από την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση. Η Ελληνική Αστυνομία, μετά την ταυτοποίησή του, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα Εξάρχεια, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου προκειμένου να εντοπίσει τον άνδρα που φαίνεται να επιτέθηκε σε γυναίκες – υποψήφια θύματα με στόχο να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega φαίνεται ο άνδρας – που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν – να βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και να περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας φαίνεται να επιτίθεται στη γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός σε ιατρείο, αντέδρασε και έβαλε τις φωνές, με έναν άλλο συνάδελφό της γιατρό να ακούει και να σπεύδει για βοήθεια.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;